kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Top modellerin iç dünyası!

Aysun, Tuba, Cansu ve Güzide ilk kez kendi iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçti. İşte top modeller ve en sevdikleri sutyen ve külotları
Türkiye'nin en ünlü mankenleri, Harper's Bazaar dergisinin Şubat sayısı için ilk kez kendi iç çamaşırlarıyla poz verdi. Gerek fizikleri, gerek sansasyonel aşk hayatları nedeniyle gündemden hiç düşmeyen Aysun Kayacı, Tuba Ünsal, Güzide Duran, Selin Toktay ve Cansu Dere'nin yer aldığı çekimin fotoğraflarını, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede çekti.

OTOPARKTA ÇIPLAK
Çekimler değişik mekanlarda moda editörü Melis Ağazat'ın denetiminde yapıldı. Son günlerin en popüler mankenlerinden Güzide Duran atv'nin kayıt stüdyolarından birinin kapısında soyundu. Pop müzik şarkıcısı Mustafa Sandal'ın genç sevgilisi Tuba Ünsal'ın çekimleri, Amerikan Hastanesi'nin otoparkında yapıldı. Bir yıldır uzak kaldığı podyumlara fırtına gibi dönen Selin Toktay'ın çekimleri ise Yıldırım Mayruk'un apartman asansöründe gerçekleştirildi.

TUBA KİMİN KÜLODU İLE
Genç manken Tuba Ünsal, çekimlerde alışılmışın dışında dantelli sutyenin altına erkek külodu giydi. Erkek küloduyla rahat ettiğini söyleyen Tuba, külodun kime ait olduğunu söylemedi. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Güzide Duran da erkek küloduyla rahat eden bir başka isim. Ünlü manken de, çekimlerde dantelli bir sutyenin altına boxer şort giyerek, maskülen bir tarz ortaya koydu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır