kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yükselme fırsatı KOVA burcunda bulunan Güneş ve Merkür'ün konumları grup çalışmaları organizasyonlar ve arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işlerinizde başarı vaadediyor. Bu konular size, aradığınız yükselme fırsatını ve yüksek mevkideki kişilerin desteğini kazandırabilir. Enerjinizi ideallerinizi gerçekleştirmeye kanalize edebilir ve bu konuda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Burcunuzda seyreden Mars, borç ve alacak ilişkilerinize hareket kazandırırken, yolculuk ve ticaret fırsatlarının gündemde olacağını belirtiyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Yolculuk var KOVA burcunda ilerlemeye devam eden Venüs ve Merkür, kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken, otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Fakat işlerinizin yoğunluğu nedeniyle çok çalışmak zorunda kalıp, çeşitli yolculuklara çıkabilirsiniz. Koç burcunda ilerleyen Mars sayesinde enerjinizi, paylaşımlarınızı arttırmaya yönlendirebilirsiniz. Kova'da ilerleyen yöneticiniz Venüs sayesinde ideallerinizi gerçekleştirme fırsatları bulabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yalnız günler KOVA burcunda ilerlemeye devam Güneş ve Merkür'den rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Gezegenlerin enerjisi size eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir ve ufuklarınızı genişletmek için birçok yolculuk fırsatı bulabilirsiniz. Koç burcunda ilerleyen Mars, iş ilişkilerinize rekabet getirirken, yalnız çalışmaktan hoşlanmayabileceğiniz gözleniyor. Venüs ise duygusal yaşamınıza yoğunlaşabileceğinizi ve paylaşımlarınızı arttırabileceğiniz bir devrede bulunduğunuzu vurguluyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Çevre değiştirin KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, bu hafta hisseli paralar konusunda önemli gelişmeleri gündeme getirebilir. Başkalarının paraları ya da ortak paylaşımlarınızla ilgili kararlar almak sizi sıkabilir. Jüpiter'den rahatlatıcı etkiler alacağınız gözlenirken, eşiniz ve ortağınızla birlikte pek çok gezi ve ticari yolculuk için fırsatlar bulabilir, yeni çevrelerde aradığınız şartlara kavuşabilirsiniz. Eğitim konularında da başarılı olabileceğiniz bu devrede çevre değiştirmek başarınızı olumlu etkileyebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Aşkta hareketlilik BU hafta karşıt burcunuz Kova'da ilerlemeye devam eden Güneş ve Merkür, ikili ilişkilerinizdeki gelişmeleri artırırken anlaşmalar ve işbirlikleri vazgeçemeyeceğiniz konuların başında gelebilir ve bu devrede tek başınıza hareket etmekten zevk almayabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla birbirinize her konuda destek olabilirsiniz. Bu hafta Koç burcunda ilerlemeye devam eden Mars'tan aşk ve toplum yaşantınızı canlandırcı etkiler alıyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü başarıyla ortaya koyabileceğiniz ve kendinizi çok iyi ifade edebileceğiniz bir devredesiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Eylül Sağlığa dikkat! GÜNEŞ ve yöneticiniz Merkür, mesleğinizle ilgili konuları hafta boyunca ön plana çıkartıyor. Pratik ve somut yaklaşımlarınız girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından olumlu sonuçlar verebilir. Fakat işyerinizde oluşabilecek rekabetlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Sağlığınızı ve fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Koç'ta ilerleyen Mars, yaşam enerjinizi desteklerken aşk konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yengeç'teki Jüpiter arkadaşlık ilişkilerinizi destekliyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ekim Sorunlar aşılıyor KOVA burcunda ilerleyen Merkür ve Güneş, toplumsal yaşamınıza yoğunlaşabileceğinizi ve sevdiğinizle iletişiminizin artabileceğini vurguluyor. Aşk yaşamınızda gerginlikler yaşasanız da, enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz, her türlü yanlış anlaşılmayı engelleyebilirsiniz. Mars'ın Koç'taki konumu, eş ve ortaklıklarla ilgili yenilikler yapabileceğinizi belirtirken, Venüs'ün bu hafta Kova burcunda ilerliyor olması sağlık ve günlük işlerinizi yoluna koyma konusunda bilinçli bir devreye girdiğinizi ve sorunlarınızı aşabileceğinizi belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aileye yakınlık BU hafta Kova burcunda ilerlemeye devam eden Venüs'ten çevresel şartlarınızı destekleyici etkiler alıyorsunuz. Eğlenceli yolculuklar ve davetler gündeminizde yer alırken, toplumsal yönünüz iyice desteklenebilir. Merkür'ün ve Güneş'in Kova'daki konumları, evinizde çıkabilecek harcamaların varlığına işaret ediyor. Bu devrede evinize düşkünlüğünüzün artabileceği gözlenirken, ailenizle daha yoğun bir iletişim kurma isteğiniz güçlenebilir. Yöneticiniz Mars, fiziksel enerjinizi ve girişimlerinizi destekliyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Olumlu bir devre KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, yakın çevrenizde artabilecek iletişime dikkat çekerken yapabileceğiniz kısa yolculuklarda artış gözleyebilirsiniz. Yine burada ilerleyen Venüs sayesinde eğitim konularında harekete geçmek ve ticari kararlar almak için uygun bir devredesiniz. Koç burcunda ilerleyen Mars, aşk ilişkileriniz ve girişimleriniz konusunda olumlu bir devrede bulunduğunuza işaret ediyor. Bu dönemde evinizi güzelleştirmek için harcamalar yapabilir ve yuvanızda bolluk duygusu yaşayabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Parada bolluk BU hafta sizin için ön planda gelen konuların başında, parasal konular geliyor. Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, enerjinizi kaynaklarınızı düzenleme konusuna yönlendirebileceğinizi açıklıyor. Güneş, bu konuda bolluk verirken, Merkür'ün varlığı, hesapta olmayan harcamaların bütçe dengenizi bozabileceğini vurguluyor. Koç burcunda ilerleyen Mars, ideallerinizi desteklerken yapmak istediğiniz yenilikler için motivasyon sağlayabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Çekiciliğiniz artıyor BURCUNUZDA ilerleyen Güneş, Merkür'ün etkilerini zihinsel aktivitenizde ve genel anlamda iletişiminizde hızlanma olarak hissedebilirsiniz. Fiziksel ve mental enerjinizin, cazibenizin ve girişimci ruhunuzun güçlü olacağı olumlu bir devredesiniz. Koç burcunda ilerleyen Mars, mesleki çalışmalara verdiğiniz önemi artırırken, ideallerinizi gerçekleştirmek için yorulmadan çalışabilir ve akılcı yatırımlarla kaynaklarınızı destekleyebilirsiniz. Burcunuzdaki Venüs, çekiciliğinizi artırken beklenmedik parasal kısmetleri müjdeliyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İç huzursuzluğu KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür'ün varlığı, bilinçaltınızı zorlayıcı etkiler yaratabilir. Merkür planlama yeteneğinizi artırırken, zihinsel faaliyetlerinizi konuşmaktan çok yazmaya ve okumaya yönlendirebilirsiniz. Fakat Merkür'ün enerjilerini olumlu yönlendiremezseniz iç huzursuzluğu ve uykusuzluk gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Mars, maddi konularda başarılı olabileceğinizi vurgularken Venüs, aşk yaşantınızda beğeni toplayabileceğinizi belirtiyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır