kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Dersimiz Ersun Yanal
Yusuf ile öne geçen Kanarya, 15 dakikada üç gol yedi. Andersson ilk yarı biterken ümitlendirdi. 2.yarı Abdullah, Yusuf ve Özgür kırmızı kart gördü. Fenerbahçe'nin ligdeki kaderini belirleyecek önemli bir deplasmandı Ankaragücü sınavı... Tabii bir boyutu da Mustafa Denizli'nin yerine ...
Tüm Metin

  Profesyonellik bu mu?
F.Bahçeli yöneticiler maç sonrasında ikiye bölündü. Asbaşkan Nihat Özdemir, çok kritik bir gol kaçıran Yusuf'u gördüğü kırmızı kart sonrası sert bir dille eleştirirken, "Yusuf gözümüzün önünde hakeme küfür etti. Böyle yaparsan kartı görürsün. Futbolcu biraz profesyonel olacak.
Tüm Metin

  Fenerbahçe'ye şok! Revivo 3 hafta yok
F.Bahçe'nin İsrailli yıldızı Revivo'dan kötü haber. Önceki günkü idmanda sakatlanan ve çalışmayı yarıda bırakan Revivo'nun sol arka adalesinde çekme olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Ankaragücü maçının kadrosundan çıkartılan İsrailli futbolcu, Kocaeli ve Yozgat karşılaşmalarında da takımındaki yerini alamayacak.
Tüm Metin

  Stad derbiye yetişmiyor
F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına Adnan Alptekin seçildi. Son kongrede Aziz Yıldırım'ı destekleyen, yaklaşan kongre öncesi öncesi muhalif görünen Kadıköy Grubu'nun adayı Alptekin 202, öteki adaylar Nejat Akdoğan 145, Asuman Eğribozlu 60 oy aldı. 4 saat süren toplantı öncesi son başkan Yüksel Günay bir veda konuşması yaptı
Tüm Metin

  Bu son olsun
Basketbol Milli Takımımız, Litvanya deplasmanında dağıldı: 62-100. 12 Dev Adam, sakat olan İbrahim, Hüseyin ve Mirsad ile NBA'de oynayan Hidayet Türkoğlu'ndan yoksun çıktığı karşılaşmada güçlü rakibi önünde varlık gösteremedi. Maçın ilk dakikasından itibaren kolay basketler bulan...
Tüm Metin

  Oğlunu da getir
G.Saray İkinci Başkanı Fatih Altaylı'dan bomba gibi açıklamalar... Teknik direktör Lucescu'yu, Niculescu'yu getirdiği için ağır biçimde eleştiren Altaylı, "Üçüncü sınıf bir transfer. Lucescu oğlunu da getirseydi de birlikte oynasalardı. Kendi takımında kadroya giremeyen bir futbolcunun G.Saray'da işi ne, anlamadım" dedi.
Tüm Metin

  Sakın gevşemeyin
Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören, D.Bakırspor maçı öncesinde Beşiktaşlı futbolcuları uyardı. Özellikle, D.Bakır'da forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcuları Fazlı, Rahim ve Murat konusunda dikkatleri çeken Demirören, "Beşiktaş'a karşı kendilerini göstermek için vargüçleriyle savaşacaklardır.
Tüm Metin

  Batista'nın büyük düşü
G.Saray'ın G.Antep'ten transfer ettiği Batista, takım arkadaşı Berkant'ın internet sitesine konuk oldu. En büyük hayalinin Brezilya Milli Takımı'nda oynamak olduğunu söyleyen Batista, "Öncelikle G.Saray'da başarılı olmak ve uzun yıllar bu formayı giymek istiyorum. Artık tüm dünyanın tanıdığı bir takımdayım.
Tüm Metin

  Capriati'nin günü
Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda şampiyon yine ABD'li Jennifer Capriati. Geçen yıl olduğu gibi finalde İsviçreli Martina Hingis ile karşılaşan 26 yaşındaki tenisçi, 4-6, 7-6 (9-7) ve 6-2'lik sonuçlarla galibiyete ulaştı. İlk seti kaybettikten sonra 2.sette de 4-0 geriye düşen Capriati...
Tüm Metin

  Fener rövanşı aldı
Bayanlar Basketbol 1.Ligi'nde geçen sezonun iki finalistini karşı karşıya getiren maçta, F.Bahçe Botaş'ı deplasmanda 77-70 yenerek, geçen sezon şampiyonluğu kaptırdığı rakibi karşısında 2. galibiyetini de aldı. İlk 2 periyodu Stinson ve Şaziye'nin isabetli şutlarıyla önde götüren Botaş, ikinci yarı savunmada aksayınca, dengeler değişti.
Tüm Metin

  Final Four İstanbul'da
Voleybolda Bayanlar Şampiyonlar Ligi Final Four maçlarının 16-17 Mart tarihlerinde İstanbul'da yapılmasına karar verildi. Lüksemburg'da yapılan kura çekiminde Eczacıbaşı ve Vakıfbank Güneş Sigorta çeyrek finalde birbirleriyle eşleşince bir Türk takımının Final Four'da oynaması kesinleşti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır