kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Şimdi de sokağa taktı
TBMM'ye bağlı milli saraylarda transparan defilelerin yasaklanmasını sağlayan MHP'li Çakar, şimdi de bu tip defilelerin kamuya ait ve halka açık mekanlarda tümden yasaklanması için kolları sıvadı. MHP'li Meclis İdare Amiri Ahmet Çakar, 'kadın bedeninin ticari amaçlarla sömürülmesi' olarak nitelendirdiği transparan...
Tüm Metin

  İbo Petek'e kafayı çok fena taktı
Tatlıses, şimdi de seksi sanatçı Hande Yener ile manken şarkıcı Petek Dinçöz'ü kendi şirketine almak için kolları sıvadı. Şirketi İdobay'da pop tarzında hiçbir sanatçının olmaması nedeniyle harekete geçen Tatlıses, Hande ve Petek'i şirketine alma konusunda emin adımlarla ilerliyor. Petek'i Mydonose Showland'deki..
Tüm Metin

  İşte aşkın fotoğrafı
Bir iş seyahati için Paris'te bulunan Tarkan Sualp İstanbul'a döner dönmez sevgilisini elinden tutup İstanbul gece hayatını tura çıktı. Birlikte gece hayatının gözde mekanlarından Doeuf'e gelen sevgililer, el eleydi. Son derece keyifli olan ve kahkahalar atarak kulüpten içeri giren genç çiftin eğlencesi geç saatlere kadar sürdü.
Tüm Metin

  Bu kış böyle geçer mi?
Kadınsı çizgilerin kendini belirgin bir biçimde hissettirdiği kıyafetler, belki Avrupalı beylerin giyim zevkini yansıtıyor ancak Türk erkeği için kesinlikle oldukça 'uçuk' kaçıyor. 2002 kışı Avrupa'da böyle geçecek belli oldu ama Türkiye'de bu kıyafetle kış geçer mi, en iyisi siz karar verin!.
Tüm Metin

  Duvarları süsleyecek
Güzel yıldız, şimdi de Esquire dergisinin yeni sayısı için objektiflerin karşısına geçti. Derginin okurlarına armağan ettiği poster için poz veren Yeliz, önümüzdeki günlerde evlerin duvarlarını süsleyecek.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır