kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Ben halkım kardeşim ne Seda Sayan'ı!..

"Hiçbir zaman çıtı pıtı bir kadın olamadım" diyen Seda, şimdi yeniden sabah şekeri oldu... Gördüğü ilginin nedenini ise şu sözlerle açıklıyor: Ben onlardan biriyim
Onu hiç kızgın, hiç sinirli görmedim. Gönlü rahattır, yüzü güleçtir. Kimseye surat asmaz, kimseyi kırmaz. Seda'nın yanındaysanız mutlaka onun o pozitif elektriğini alırsınız, yüzünüz güler... (Bazen ağlarmış. Geceleri... Yastıklar gözyaşlarıyla sırılsıklam olurmuş. O zaman evdeki yardımcısı onu banyoya sokar, yıkarmış.) İşte bu güler yüzlü kadın, şimdi bütün enerjisini ve neşesini televizyon aracılığıyla milyonlara aktarıyor. Seda Sayan, ekranların yeni sabah şekeri oldu. Bütün sahiciliği ile kameranın karşısında oturuyor, bıcır bıcır konuşuyor.

Telefon açtığımda programdan yeni çıkmıştı, "Buyur bacım" dedi o cıvıl cıvıl sesiyle... "Yıktım, yıktım... Bütün kuralları yıktım. Futbol müsabakaları kadar izleniyorum."

150 KADIN

Her sabah 08.00'de kalkıyormuş. 11'e kadar hazırlıklar. Bütün kıyafetleri kendi gardırobundan. "Her sabah aynen sahneye çıkar gibi hazırlanıyorum" diyor ve sonra yaşadıklarını anlatıyor:

"Programın içeriği tamamiyle bana ait. Yapılacak her şeye ben karar veriyorum. Konuklarıma çok itina gösteriyorum ve evime gelmiş misafirlerim gibi davranıyorum. Stüdyoda her gün en az 150 kadın var. Bir o kadar insan da stüdyonun kapısında bekliyor. Tüpgaz kuyruğu gibi. Program bittikten sonra sohbet muhabbet başlıyor. Hayatımda her şey çok güzel gidiyor. Bu arada Günay'daki programım da var. Şu anda milyarlar dökülen dizilerden daha fazla izleniyorum."

Şehir dışından erkek izleyiciler bile telefon açıp, "Otobüs tutup İstanbul'a gelmek, programınıza konuk olmak istiyoruz" diyorlarmış.

"Peki bu ilginin nedeni nedir?" diye soruyorum. Öyle ya, Seda kadar şöhretli onca insan var. "Ben halkım kardeşim" diyor, "Ben onlardan biriyim. Ne Seda Sayan'ı... Bütün Anadolu beni seyrediyor. Kendimi sevimli, sıcak, doğal, cana yakın görüyorum. Eh güzel kadınım. Daha ne isteyeyim. Çok mutluyum..."

Seda Sayan'a bir röportajda "Hiç hanım hanım, koket bir kadın olamaz mısın?" diye sormuştum. Şöyle yanıtlamıştı sorumu;

"Olamadım, olamam da. Bazen istiyorum ama olmuyor. Çıtı pıtı yürümek, hanım hanımcık konuşmak, otururken eteğimi başımı toparlamak istiyorum ama iki dakika sonra 'ayy' diyorum. Olamıyorum. O zaman üstüme bana yakışmayan bir elbise giymiş gibi hissediyorum. Zaten o tavırları bana yakıştırmazlar, 'aa, buna ne olmuş' derler. Görüntüsü ile karakteri çok ters bir kadınım ben. Sahnede de öyleyim. İki şarkıyı hanım hanımcık okuyorum üçüncü de elimi kolumu kaldırmaya, yan yan, maço maço bakmaya başlıyorum. Maçoluk benim ruhumda var."

PARTNERİ CEM DAVRAN

Halk demek ki; sahici olanı, kendini inkar etmeyeni, kameralar karşısında rol kesmeyeni seviyor... Seda'ya olan sevgi de işte böyle bir sevgi... Bu arada Seda da sit-com modasına uymuş. Yakında çekimlere başlıyor. Partneri olarak Cem Davran düşünülüyor. Programı devraldığı eski sabah şekeri Özlem Yıldız da kadroya katılmış.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır