kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yorgun ama etkileyici
Başbakan Bülent Ecevit'in Beyaz Saray'a ilk gelişi Başkan Yardımcısı Dick Cheney'le yapılacak görüşme için oldu. Ecevit'in küçük küçük adımlarla, artık bizim kamuoyunun alıştığı yürüyüş şekli, Amerikalı yetkililer için tam bir şok etkisi yaratırken, görüşme başladıktan sonra Ecevit'in yüksek performansı havayı hızla değiştirdi.
Tüm Metin

  Ecevit'in ABD'de en mutlu günü
Başbakan Bülent Ecevit, dün akşam TSİ 22.05'te ABD Başkanı W. George Bush ile Beyaz Saray'da biraraya geldi. Ecevit ve heyeti, Bush'un çalışma odası olan Oval Ofis'e alındı. Uluslararası gazetecilerin hazır beklediği odada, Bush ile Ecevit el sıkıştıktan sonra başbaşa temaslara geçmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladılar.
Tüm Metin

  'First Lady'ler 11 Eylül'den konuştu
Başbakan Bülent Ecevit, ABD Başkanı Bush ile görüşürken eşi Rahşan Hanım da bakan eşleri ile birlikte Laura Bush'un çay davetine katıldı. Rahşan Ecevit, görüşmenin ardından Ritz Carlton Oteli'ne gelişinde gazetecilerin soruları üzerine, Bayan Bush ile yaptığı görüşmenin son derece olumlu geçtiğini belirterek...
Tüm Metin

  MASAK, teröre karşı ABD ile işbirliği peşinde
Başbakan Bülent Ecevit ve beraberindeki kalabalık mahiyet, ilgi odağı olan ABD gezisinin ikinci gününü devirdi. Medya ordusunun gözü, Ecevit'in Bush'la, Oval Ofis'teki görüşmesindeydi doğal olarak... "Türkiye, 5 milyar dolarlık borcun silinmesini isteyecek ama borç ya da hiç olmazsa faizi silinecek mi?"...
Tüm Metin

  261 Türk askeri için teşekkürler
Başbakan Ecevit, Amerika çıkarmasının üçüncü gününün ilk saatlerinde Amerika Savunma Bakanı Donald Rumsfeld ile görüştü. Washington'daki devlet konukevi Blair House'da gerçekleşen 35 dakikalık toplantının ana gündem maddesini Afganistan konusu oluşturdu.
Tüm Metin

  Irak'ta lider değişmeli
Başbakan Ecevit, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Marc Grossman'ı kabul ederek, 50 dakikalık bir görüşme yaptı. Devlet konukevi Blair House'da gerçekleşen görüşmeye Dışişleri Bakanı İsmail Cem, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Faruk Loğoğlu, Müsteşar Yardımcısı Baki İlkin...
Tüm Metin

  Zıvanadan çıkacağız
Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, TBMM'nin yılbaşından bu yana çıkardığı yasalarla Başbakan Bülent Ecevit'i ABD'ye eli güçlü gönderdiğini belirterek, TBMM'nin bundan sonraki gündeminin AB Ulusal Programı'ndaki devletin kısa vadeli taahhütlerini 19 Mart'a kadar yerine getirmek olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  DEP'lileri serbest bırakın
Seydaoğlu, geçen hafta Ulucanlar Cezaevi'nde DEP'lileri ziyaret ettiğini belirterek, "Bu insanların özgürlüğünü istiyorum. Hasta bu insanlar. 10 yıldır cezaevindeler. Afflarını istiyorum. Cumhurbaşkanımızdan yetkilerini kullanmasını istiyorum.
Tüm Metin

  Uyum paketi Meclis'te
Hükümet, AB Ulusal Programı çerçevesinde Anayasa değişikliğinin ardından demokratikleşme paketi olarak anılan temel hak ve hürriyetleri genişletmeyi öngören uyum tasarısını da Meclis'e gönderdi. Önümüzdeki günlerde Adalet Komisyonu'nda görüşülmesi beklenen tasarıyla, Türk Ceza Kanunu...
Tüm Metin

  AKP'de Erdoğan tartışması
AKP Grup Başkanvekili Mehmet Ali Şahin, tasarının yasalaşması halinde Erdoğan'ı mahkum eden Diyarbakır DGM'nin beraat kararı vereceğini iddia etti. Genel Sekreter Ertuğrul Yalçınbayır ise tasarının bu haliyle geçmesi halinde yeniden yargılama yapılsa bile mahkemenin "olasılık" sözcüğü...
Tüm Metin

  Çiller kılıç kuşandı
DYP Adana İl Kadın Kolları heyeti, Çiller'e bir kılıç hediye etti. Çiller, partililerin "Bu İskender'in kılıcıdır. Bu kılıç ile düğümlenmiş sorunları çözersiniz" diyerek kendisine sundukları kılıcı, kınından çıkartarak, ustaca hareketlerle başının üstünde birkaç kez salladı.
Tüm Metin

  Devrim keyfi
Vural, tren yolculuğu sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ulaşım aracı olarak treni seçmesinin nedenini şöyle açıkladı: ''Başka araçla da gidebilirdik ama biz demiryoluna çok önem veriyoruz. Kamusal tercihin demiryollarına yönelik olmasını istiyoruz.
Tüm Metin

  Eczane krizi çözüldü
Eczacıların yurt çapında 1.5 gün süren kapatma eylemi dün Başbakan Vekili Devlet Bahçeli ve Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın devreye girmesiyle sona erdi. Sağlık Bakanlığı'nın eczacıların yüzde 10 kar payını kaldırması üzerine önceki gün başlayan eyleme dün 13.30'da son verildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   85
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   16
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır