kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın olumlu açılarının etkisiyle yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Kendinizi içsel bakımdan yalnız fakat huzurlu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek kendinizi iyi hissettirecektir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Jüpiter Ay rahat açısının etkisiyle istikrarlı davranarak başarıya ulaşabilirsiniz. Eğitim konularında önemli kararlar alabilir siniz. Evinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulamaya koymaktan zevk alabileceğiniz görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ayın olumlu açıları kendinizi parasal bakımdan şanslı hissedip gereksiz harcamalara meyilli olacağınız bir güne işaret ediyor. Ama yine de iş alanınızda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Para konusundaki girişimleriniz sonuca ulaşabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Balık burcunda bulunan Ayın burcunuzdaki Aya oluşturduğu olumlu açılar iletişimle ilgili konularda ideal bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir. Hayatınıza anlam verecek fırsatlar önünüzde.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Balıktaki Ay sağlığınızla ilgili bir takım sorunları ön plana çıkabilir. Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz. Karşıt burcunuz Balıktaki Ayın rahat açıları işbirliklerinde olumlu gelişmeler yaşayabileceğnizi gösteriyor. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce çalışmalarınızı iyi düzenlemelisiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Fakat Balıktaki Ayın Jüpiterle oluşturacağı rahat açı işbirlikleri konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor. Sevdiğinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ayın Jüpiterle çok rahat bir açı oluşturacağı bugün kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve yeni konularda araştırma yapmak için fırsatlar bulabileceğiniz gözleniyor. Yabancı ülkeler ve kültürlerle yakından ilgilenebilir ve yolculuklar planlayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Balıktaki Ayın rahat açıları iş yaşantınızda oldukça zevkli bir tempoda çalışabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Maddi konularda aceleci olmayın ve disiplini elden bırakmayın.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yöneticiniz Satürnün Ayla etkileşim oluşturacağı bu gün maddi ve duygusal konularda uzun vaadeli kararlar alabilirsiniz.. Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Balıktaki Ayın rahat açıları bilinçaltınızı rahatlatacak etkiler veriyor. Bugün Jüpiter Ay etkileşimi sayesinde kişisel girişimleriniz konusunda motive olabilir ve harekete geçebilirsiniz.. Yalnızca kendinizi ilgilendiren konularda girişimler yapmak istemeniz mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay girişimci yönünüzü güçlendiriyor ve aşk yaşantınızdaki doyumluluk duygusunu arttırıyor. Hedeflerinizi iyi belirleyin. Maddi konularda gelişmeler bekleyebileceğiniz bugün kaynaklarınız konusunda karar vermek ve akılcı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz..


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır