kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Karzai dünyanın en şık adamıymış!
İtalya'nın dünyaca ünlü moda markası Gucci'nin baş stilisti Tom Ford, Milano'daki Gucci defilesi sonrası yaptığı konuşmada dinleyenleri bir hayli şaşırttı. Zira Ford, Afganistan'daki geçici hükümetin Başbakanı Hamid Karzai'nin dünyanın en şık adamı olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  Denktaş'ın protestosu
İkili, 4.5 yıl aradan sonra dün yeniden bir araya geldiler. Tarihi buluşma 1974'ten bu yana uçuş trafiğina kapalı olan BM kontrolündeki Lefkoşa Havaalanı'nda saat 10.10'da başladı. Görüşme bir saat 20 dakika sürdü. Görüşmede bundan sonraki temasların takvimi belirlendi.
Tüm Metin

  Amerika'da yine öğrenci dehşeti: 3 ölü
Virginia eyaletindeki Grundy kentinde bulunan hukuk fakültesinde okuyan kimliği açıklanmayan öğrenci, fakülte dekanı, bir profesör ve bir öğrenciyi öldürdü. 38'lik yarı otomatik tabancasıyla terör estiren öğrenci, üç öğrenciyi de yaraladıktan sonra, çevresindeki öğrencilerin müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Seksi oyuncu Catherine Zeta Jones, turnayı gözünden vurdu. Ünlü oyuncu Michael Douglas'la evlenip bir de anne olduktan sonra ortalarda pek görünmeyen güzel yıldız, bomba gibi dönecek. Jones, ismi açıklanmayan bir firma ile 9 filmlik anlaşma yaptı. 77.6 milyon dolar alacak olan güzel yıldız, en pahalı İngiliz oyuncu ünvanı da kazandı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır