kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Takımı saklamam
Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirdi. Hazırlık döneminden, kamp atmosferinden çok memnun kaldığını belirten Alman teknik adam, futbolcularının performansının de kendisini sevindirdiğini söyledi. Lorant şöyle konuştu: "Kampa krosla başladık.
Tüm Metin

  Saran, 'hızır' gibi
Kongrede, Aziz Yıldırım yönetimine en fazla oy alarak giren isimlerden biri olan yönetici Sadettin Saran, F.Bahçe'nin önemli problemlerini bir bir çözüyor. Saran'ın imzasıyla çözülen sorun yumakları şöyle: 1- Hakan Bayraktar'ın transferi tam 'suya düştü' dendiği anda devreye girdi, transferi halletti.
Tüm Metin

  Lig TV'ye tuhaf ceza
Radyo Televizyon Üst Kurulu, Lig TV'nin Ak TV olduğu dönemde 1998'de verilen 30 günlük yayın durdurma cezasından kalan 27 günün 22 Ocak gecesinden itibaren uygulanmasına karar verdi. Lig TV yetkilileri ise, "Bu ceza bizi bağlamaz. Frekansa verilmiş bir cezadır. Lig TV ile hiçbir alakası bulunmamaktadır.
Tüm Metin

  Seribaşı mısın Yandın arkadaş?
Yılın ilk Grand Slam'i Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın 97.yılında erkeklerde ilk kez 3.Tur, ilk 5 seribaşından yoksun olarak oynanacak. 4 numara Yevgeny Kafelnikov ve 5 numara Sebastien Grosjean, dünkü kurbanlar olarak Melbourne'a veda ettiler. Aslında Kafelnikov için 2.Tur'u geçmek çantada keklik gibi görünüyordu.
Tüm Metin

  Sokağa bile çıkamazdım
Galatasaray Başkanı Mehmet Cansun SABAH'a konuştu: "Bugün Türkiye'de üç büyük takım var. G.Saray dünya 8'incisi, F.Bahçe 96'ıncı, Beşiktaş 118'inci. Şimdi biz Şampiyonlar Ligi'ne katılıp da "0" çekseydik, bizi bugün bu kadar yerden yere vuran, hakaret ederek eleştiren insanlar bizi sokağa çıkarmazlardı.
Tüm Metin

  Beni Lucescu yarattı
G.Saray'ın Kocaeli'yi 5-1 yenip, zirveyi geri aldığı maçın yıldızlarından Berkant, "İlk yarıda şansımı iyi kullanamamıştım. Ama hiçbir zaman yılmadım. Lucescu da bana destek oldu. Oynamadığım maçlarda bile 'Çok yeteneklisin. Sadece G.Saray'ın futbolcusu gibi oynamalısın' diyordu.
Tüm Metin

  Kartal beklemede
Beşiktaş, prensipte anlaştığı Brezilyalı savunma oyuncusu Marinho'yu bekliyor. Dış İlişkiler Sorumlusu İbrahim Altınsay, Brezilyalı futbolcuyla her konuda anlaşma sağladıklarını, yalnızca bazı formalitelerin tamamlanmasını beklediklerini söyledi.
Tüm Metin

  Nihat bugün veda ediyor
Real Sociedad'la anlaşan Beşiktaşlı Nihat bugün yeni kulübüyle sözleşme imzalamak için İspanya'ya gidiyor. Beşiktaş'ın dünkü idmanına çıkan ve İstanbul'da bulunan R.Sociedad Kulübü Doktoru Eduardo Escobar tarafından izlenen Nihat'ın, sakatlığının tamamıyla düzeldiği bildirildi.
Tüm Metin

  Sıra Malaga'da
Efes Pilsen, Avrupa Ligi'nde Polonya'nın Slask takımını 63-51 yenerek bir üst tura çıkma ümidini sürdürdü. Lacivert-beyazlılar için kritik maç gelecek hafta İspanya'da oynayacakları Malaga karşılaşması olacak. Kambala ve Brown'ın başarılı oyunları, Efes Pilsen'e çok iyi oynamadan da galibiyeti getirdi.
Tüm Metin

  Hidayet ikide kaldı
NBA'in sahasında en çok maç kazanan takımı olan Sacramento Kings, Arco Arena'da galibiyet serisini, Cleveland Cavaliers'ı 109-102 yenerek sürdürdü. Stojakovic'in 36, Webber'in 34 sayı, 14 ribaund ve 8 asistle oynadığı maçta, 24 dakika sahada kalan Hidayet ise sadece 2 sayı atabildi.
Tüm Metin

  Eczacı'ya 51 dakika yetti
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Eczacıbaşı, Hırvat ekibi Kastela'yı zorlanmadan geçti ve çeyrek finali garantiledi. Eczacıbaşı gelecek hafta Tenerife'yi de yenerse, en iyi 2. takım olarak, çeyrek finale yükselecek ve 4. grupta başı çekecek. 51 dakikada maçı kazanan Eczacıbaşı'nda Gratcheva takımını sürükleyen isimdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır