kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

YORGUN AMA ETKİLEYİCİ

Ecevit'in konulara hakimiyeti, detay bilgisi ve hafızası ABD'de sağlığıyla ilgili tereddütleri sildi. Ecevit'in alıştığımız o küçük adımlarla Beyaz Saray'a gelişi, Amerikalı yetkililerde şok etkisi yarattı. Ama masaya oturunca hava değişti. İşte bir Amerikalı yetkilinin gözlemi: "Görüşmelerin sağlığı açısından önce tereddüte düştük. Ancak Başbakanınızın konulara hakimiyeti ve çok az yabancı devlet adamında gördüğümüz İngilizcesi bizi etkiledi." ABD, Türkiye'nin geleceğiyle çok ilgili. Amerikalı yetkili, "Çünkü IMF'nin verdiği 30 milyar doların 12 milyar doları Amerikan vatandaşlarının cebinden çıkıyor" dedi, ekledi: "Bu kadar büyük parayı doğru yere ve doğru zamanda aktardığımızı biliyoruz. Ancak doğru yere harcandığından da emin olmak istiyoruz. O nedenle ekonomik programın devamı bizim için fevkalade önemli.
ZAFER MUTLU YAZIYOR

Tüm metin


SON DAKİKA'DA


Cani aşıklar
İstanbul Avcılar'da, iple boğularak öldürülen Nedret Abdullahoğlu'nun (34) katillerinin alt katta oturan komşusu Bahar Kanlıgah (19) ve sevgilisi Eray Eralp (21) olduğu ortaya çıktı. Abdullahoğlu'nun cep telefonu ile ziynet eşyalarını çalan Kanlıgah ve Eralp, polis tarafından yakalandı.
TÜRKİYE'DE

Bir evlilik daha suya düştü
Fransız BNP Paribas ile Fiba Holding arasında Finansbank ve mali iştiraklerinin satışıyla ilgili görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Fiba Holding ile BNP Paribas arasında, ortaklık görüşmelerine ilişkin münhasırlık ve gizlilik anlaşması imzalanmış, Ağustos sonunda biten sözleşmenin süresi önce 15 Kasım 2001'e...
EKONOMİ'DE

Karzai dünyanın en şık adamıymış!
İtalya'nın dünyaca ünlü moda markası Gucci'nin baş stilisti Tom Ford, Milano'daki Gucci defilesi sonrası yaptığı konuşmada dinleyenleri bir hayli şaşırttı. Zira Ford, Afganistan'daki geçici hükümetin Başbakanı Hamid Karzai'nin dünyanın en şık adamı olduğunu söyledi.
DÜNYA'DA

Ecevit'in ABD'de en mutlu günü
Başbakan Bülent Ecevit, dün akşam TSİ 22.05'te ABD Başkanı W. George Bush ile Beyaz Saray'da biraraya geldi. Ecevit ve heyeti, Bush'un çalışma odası olan Oval Ofis'e alındı. Uluslararası gazetecilerin hazır beklediği odada, Bush ile Ecevit el sıkıştıktan sonra başbaşa temaslara geçmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladılar.
POLİTİKA'DA

Takımı saklamam
Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirdi. Hazırlık döneminden, kamp atmosferinden çok memnun kaldığını belirten Alman teknik adam, futbolcularının performansının de kendisini sevindirdiğini söyledi. Lorant şöyle konuştu: "Kampa krosla başladık.
SPOR'DA

Erkekler için avantajlı bir kadınım
Sosyetik solaryumcu Sedef Bozok ile lezbiyen ilişkisi olduğu iddialarıyla son günlerin en çok konuşulan kadını olan seksi tiyatrocu ve manken Şebnem Özinal, Aktüel'in sorularını cevapladı. Komik bir iddia. Gülüp geçiyorum. Sedef kostümlerin hazırlanmasına yardımcı oldu.
MAGAZİN'DE

Ecstasy ruh sağlığını bozuyor!
Her 4 kulüp müdavimi hap kullanıcısından birinin psikolojik sorunları var. İstatistiklere göre diğer kesimlerde bu oran beş kişide bir! Bin kulüp müdaviminin katıldığı ankete göre bu insanların psikoloğa başvurma oranı diğerlerinin iki katı. Milano Üniversitesi Virüs Bilimleri Enstitüsü'nün açıklamasına göre, 600 bin İtalyan bu kış gripten yatağa düştü.
SAĞLIK'DA

Sibel geç buldu çabuk kaybetti
Cezaevindeki eşine kavuşmak için aylardır gün sayan Sibel Can'ın duaları kabul oldu. Karşılıksız çek suçundan 18 aydır Çanakkale'nin Ezine ilçesinde hapis yatan Sulhi Aksüt, dün tahliye olur olmaz İstanbul'a, eşinin yanına koştu. İstanbul'daki evlerinde bir gece özlem gideren çift...
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,365,000 1,371,000
MARK 617,000 622,000
EURO 1,203,000 1,209,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır