kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bir evlilik daha suya düştü
Fransız BNP Paribas ile Fiba Holding arasında Finansbank ve mali iştiraklerinin satışıyla ilgili görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Fiba Holding ile BNP Paribas arasında, ortaklık görüşmelerine ilişkin münhasırlık ve gizlilik anlaşması imzalanmış, Ağustos sonunda biten sözleşmenin süresi önce 15 Kasım 2001'e...
Tüm Metin

  Tam istediğimiz gibi bir yasa çıkarıldı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanı Engin Akçakoca, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in onayına sunulan ve bankalara yapılacak mali yardımın koşullarını belirleyen yasa için "bankacılık sektörünün değerini artıracak" yorumunu yaptı. Akçakoca, bankacılık sektörünü şöyle tanımladı:
Tüm Metin

  3 şirketin tahtası açılıyor
İhlas Holding, Toprak Factoring ve Toprak Finansal Kiralama hisseleri yeniden borsada işlem görmeye başlacak. 22 Ocak tarihinden itibaren işlem sırası açılan İhlas Holding hisseleri için Takasbank nezdinde 35 bin 582 hesap sayısı bulunuyor. Üç tahtadaki toplam yatırımcı sayısı ise 39 bin 393'e ulaşıyor.
Tüm Metin

  Havalimanı personeli Çince öğreniyor
Geçtiğimiz yılı rekorla kapatan Türk turizmini şimdiden Çinli turist heyecanı sardı. Öyle ki Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali işletmecisi olan Tepe-Akfen (TAV) elemanlarına Çince öğretmeye başladı bile. TAV Yönetim Kurulu Murahhas Azası Sani Şener, yeni projelerini şöyle aktardı:
Tüm Metin

  İşadamları Ecevit'i bile şaşırttı
Amerika gezisi gerek resmi temaslar, gerek işadamlarının görüşmeleri açısından yüzleri güldürüyor. Bunun rahatlığıyla Ecevit de her zamankinden daha neşeli... Önceki gün resmi görüşmelerini bitirip, Ritz Otel'de gazetecilerle sohbet eden Başbakan'a bir ara geziye katılan işadamları da hatırlatıldı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Moody's "faaliyet ortamının zayıf olması" gerekçesiyle Akbank, Garanti, İş Bankası ve TEB'in mali güç notlarını D+'ya düşürdü. Yapılan açıklamada, krizin ekonomiyi daraltıp, pek çok işsiz yarattığı, gelir düzeyini düşürdüğü belirtildi ve "Bu durum bankaların aktif kalitesine olumsuz etki yaptı" denildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır