kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Filede doğacak!

42 yaşındaki Carlı, tüp bebek yöntemiyle çocuk doğurmaya karar verdi. Ama doğuma 6 hafta kalmasına rağmen, hakem kulesinden de inmedi
Türk voleyboluna yeni bir hakem geliyor. Hem de bu hakemin, bir lig maçı sırasında salonda doğma şansı da oldukça yüksek!

Filenin başarılı hakemlerinden Füsun Carlı, 7.5 aylık hamile olmasına karşın karnı burnunda kuleye çıkıyor ve aynı başarıyla maçlarını yönetmeye devam ediyor. Kendisi gibi eşi Suat Carlı da voleybol hakemi olan Füsun Carlı, 42 yaşına gelene kadar çocuk sahibi olmayı düşünmemiş. Ancak son dönemde eşinin "Yeter artık baba olmak istiyorum. Bizim de bir çocuğumuz olsun" çığlıkları üzerine çocuk yapmaya karar verirler.

İlerleyen yaşı nedeniyle Çapa Tıp Fakültesi uzmanlarının da önerisiyle tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış hakem Füsun Carlı...

"Bu kadar yeter"
Ancak çok sevdiği işinden de vazgeçemediği için 7.5 aylık hamile olmasına karşın kuleden de inmeyen Carlı, "Bu kadar getirdim ama sonrası zor. Son ayı evde dinlenerek geçireceğim. Yoksa çocuk spor salonunda fileye doğacak" diyor. Baba olmanın heyecanını tüm şiddetiyle yaşayan Suat Carlı ise eşine gözü gibi bakıyor. Füsun Carlı'yı maçlara getirip götürüyor ve onu hiç yalnız bırakmıyor. Suat Carlı, isim için de "Erkek olacak. Ama doğmadan isim yok" diye konuşuyor. Ancak çift, her fırsatta kalın bir 'isimler kitabı'na bakmadan da edemiyor.

Cengiz TOKGÖZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır