kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Koç'ta devir teslim
Türkiye'nİn en büyük şirketler topluluğu Koç'un zirvesinde gençleştirme rüzgârı esiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, yeni yılla birlikte babası Vehbi Koç'tan 54 yaşında devraldığı koltuğunu, 18 yıl sonra 41 yaşındaki oğlu Mustafa Vehbi Koç'a devredecek.
Tüm Metin

  Türkiye felç!
Türkiye karakışa teslim.. Günlerdir süren yağışlı ve soğuk hava özellikle Mersin çevresinde büyük zararlara yol açtı. Sadece bu bölgede iki kişi can verirken bir çocuk da düştüğü kanalda kayboldu. Mersin Üniversitesi Çiftlik Kampüsü yakınındaki limon bahçesi içinde taşla ördüğü küçük evinde yaşayan Cemil Kaya (26) yağış yüzünden çöken duvarın altında kalıp can verdi.
Tüm Metin

  Bu bayram Golden yok
Tam 51 yıldır damaklarımızı tatlandırıp, bir döneme damgasını vuran "Golden" çikolataları da krizin kurbanı oldu. Üç gayrimüslimin girişimiyle 1951 yılında toz kakao üretmeye başlayıp, çikolata pazarında önemli bir yer edinen Golden, Şeker Bayramı'na birkaç hafta kala kapısına kilit vurmak zorunda kaldı. Bankalara olan 400 bin dolar kredi borcunu ödeyemeyen şirket konkordato ilan etti.
Tüm Metin

  Araplar Erzurum'da villa yapmak istiyor
Erzurum'un alt belediyelerinden Dadaşkent Belediye Başkanı Ahmet Ergül, Suudi Arabistanlıların, kendi belediyeleri sınırları içerisinde bulunan bazı arsalarda villa yaptırmak istediklerini belirterek, bu konuda, Suudi vatandaşlara, arsa sahipleri arasında diyalog oluşturduklarını söyledi.
Tüm Metin

  Umuda yolculuk ölümle sona erdi
İrlanda'nın Wexford limanında önceki gün bir konteyner içinde ölü bulunan 8 mülteciden 5'inin Türk vatandaşı oldukları ortaya çıktı. 2'si Türk 5 kişi de sağ olarak bulundu. Bir TIR şoförünün ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, konteyner içinde 4 ve 10 yaşlarında bir erkek, 11 yaşlarında bir kız çocuğu ile bir kadın ve 4 erkek cesedi ile karşılaştı.
Tüm Metin

  "Tuksavul'u 2 kişi öldürdü" şüphesi
İstanbul'un ünlü eğlence mekanlarının işletmecisi Cevat Tuksavul cinayeti ile ilgili tüm ipuçlarını değerlendiren Asayiş Şube Cinayet Masası dedektifleri, katilin kimliğine ilişkin bazı bilgilere ulaştı. Tuksavul'un olay gecesi, işletmecisi olduğu Pucci'den çıkmadan önce, "Ankara'dan yeğenim gelecek.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır