kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

"Tuksavul'u 2 kişi öldürdü" şüphesi

Polis, hem bıçaklanıp hem boğularak öldürülen Tuksavul'un katillerinin 2 kişi olduğunu düşünüyor
İstanbul'un ünlü eğlence mekanlarının işletmecisi Cevat Tuksavul cinayeti ile ilgili tüm ipuçlarını değerlendiren Asayiş Şube Cinayet Masası dedektifleri, katilin kimliğine ilişkin bazı bilgilere ulaştı.

Tuksavul'un olay gecesi, işletmecisi olduğu Pucci'den çıkmadan önce, "Ankara'dan yeğenim gelecek. Onu karşılamaya gidiyorum" demesi ve tek görgü tanığı olan taksi şöförü Harun Girgin'in, "Bardan 500 metre ileride otobüs acentesinin önünden bir genci arabaya aldık" şeklindeki ifadesinde verdiği eşgal üzerinde çalışma yapan polis, Tuksavul'un "chat"te tanıştığı kişinin planlı bir kurbanı olma ihtimali üzerinde de duruyor.

Tuksavul'un arkadaşlarının verdiği "chat"leşiyordu bilgileri doğrultu-sunda da çalışmalar yapan polis, cinayeti birden fazla kişinin işlemiş olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor.

Polis, Cevat Tuksavul'un olay gecesi ticari taksiyle aldığı gencin, bir başka arkadaşına da kendilerini takip ettirerek, planlı bir gasp oynuna düşürüldüğü iddiası üzerinde de çalışmalar yapıyor.

Tuksavul'un öldürülme şeklinin, saldırganların birden fazla olması ihtimalini de gündeme getirdiğini söyleyen polis, saldırganlarla bir süre boğuşan Cevat Tuksavul'un, bir kişi tarafından boğulurken, diğeri tarafından da bıçaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde de çalışılıyor.

SAÇ KILI AYDINLATACAK
Kaşkolla boğulan ve 14 yerinden bıçaklanan Tuksavul'un yatağında bulunan saç kılı, evde bulunan sigara izmaritleri ile üzerindeki kanlı gömleği, olayı aydınlatacak en önemli ipuçları olarak inceleniyor.

Katilin internet aracılıyla tanıştıkları homoseksüelleri katleden "İslami ölüm tim"ine bağlı olduğu yönündeki iddialar ise yapılan araştırmada ise geçmişte hiç öyle bir cinayetin işlenmediği ortaya çıktı.

Mustafa ŞEKEROĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır