kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Grup terapiye başladılar
Tarihinin en büyük ekonomik sıkıntısını yaşayan Arjantin, sosyal patlamanın eşiğine geldi. Arjantin hükümetinin önce tasarruf sahiplerinin bankalardan çekebilecekleri nakit tutarını haftalık 250 dolarla sınırlaması, daha sonra kamu maaşlarını ödeyebilmek için bankalardaki 3.2 milyar dolarlık özel emeklilik fonlarına el koyması üzerine halk sokaklara döküldü.
Tüm Metin

  'Gerekirse polis verin ama yasağı kaldırın'
Nergis ve Yeşim Tekstil grubu basın mensuplarını haftasonu Bursa'daki tesislerinde ağırladı. GAP, Nike, Zara, Marks and Spencer, Timberland, Tommy Hillfiger, Schlaffgut, gibi dünyanın en seçkin 20'yi aşkın markasına üretim yapılan tesisler Türkiye'nin katma değeri yüksek üretim yapan sayılı tesislerinden biri.
Tüm Metin

  Kriz bitti demek için henüz erken
Özellikle dar gelirli vatandaşa olumlu gelişmelerin erişmesi, büyümenin kuvvetlenmesine bağlı. Büyümeye geçmek gerekiyor, onun için henüz kriz bitti diyemeyiz" dedi. İsrail Merkez Bankası tarafından düzenlenen uluslararası bir ekonomik sempozyuma katılmak üzere İsrail'e giden Kemal Derviş, soruları yanıtladı.
Tüm Metin

  Reçete dayanmıyor
"Her tarafımızı uluslararası memurlar kuşattı. Kendilerince geliştirdikleri modelleri, neredeyse tartışma fırsatı bulamadan kabulleniyoruz. Olmadı mı? Bu kez bakanlara kadar gidip, tepeden inme yöntemlerle sonuca gidiyorlar" diyordu, telefondaki bürokrat. İşte o modellerden bir yenisini daha Dünya Bankası hazırladı.
Tüm Metin

  Fabrikalar iç pazar için 15 gün çalıştı
Otomotİv sektörü kan ağlamaya devam ediyor. Bu yılın ilk 11 ayında otomobil üretimi, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 41 azalarak, 166 bin 440 adet olarak gerçekleşti. İç pazardaki aşırı talep daralmasına karşılık, bu yıl gerçekleştirilen 132 bin otomobil ihracatı, üretimin kısmen de olsa devamını sağladı.
Tüm Metin

  Nefesi yeten kalacak
Son 10 yılın en sıkıntılı dönemini geçiren otomotiv sektörü, yerli sermaye payının erimesiyle karşı karşıya. Sektör, Ekim ayında Sabancı Grubu'nun üretimdeki hisselerinin tamamını Japon Toyota'ya devretmesinin ardından, şimdi Anadolu Honda'nın hisselerinin büyük bölümünü önümüzdeki günlerde Japonlar'a devredeceği haberlerini konuşuyor.
Tüm Metin

  'Yeni Corolla ile müşterimizi geri alacağız'
4, 3 ve 5 kapılı hathcback, MPV ve wagon olmak üzere 5 farklı karoseri versiyonuna sahip yeni Corolla, 2002 yılının ilk yarısında Avrupa ve Türkiye pazarına sunulacak. İlk etapta sedan, daha sonra wagon versiyonları üretilerek ihraç edilecek yeni Corolla'nın Türkiye'de sedan, hatcback, MPV ve wagon versiyonları satılacak.
Tüm Metin

  Trafiğe göre hızını ayarlayan otomobil
Renault ile ortaklığa gittikten sonra 5 milyar dolar zarardan 2.6 milyar dolar kâra geçen Nissan, yeni Primera modeliyle Avrupa pazarına iddialı girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılan konseptine sadık kalınarak ortaya çıkarılan yeni Primera, bu ay ortasında İngiltere'de üretilmeye başlanacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır