kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu ışık hiç sönmesin!
Sivil toplum örgütleri ve belediyelerin engellilere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği yardım çalışmalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz hafta engellilere 5 bin beyaz baston dağıtmasından sonra Şişli Belediyesi de dün anlamlı bir yardım gerçekleştirdi.Başkan Mustafa Sarıgül, belediyenin Gazi Pasajı'ndaki lokalinde engellilere 20 tekerlekli sandalye ve gıda malzemesi dağıttı.
Tüm Metin

  AKA'dan tatbikatlı işbaşı
Olası bir felaket sonrasında arama ve kurtarma çalışması gerçekleştirmek üzere kurulan Arama Kurtarma Araştırma Derneği, ilk tatbikatını önceki gece Kozyatağı'ndaki Metro Hipermarket arkasında 40 dönümlük alanda gerçekleştirdi. Şiddetli yağış ve fırtına altında yapılan tatbikatta senaryo gereği bir binada mahsur kalan depremzedeyi kurtarmak için seferber olan dernek üyeleri, yapıda delik açarak yaralıya ulaştı.
Tüm Metin

  Sevilen müdüre bilboardlı veda
Binanın hemen karşısındaki bilboardda yeralan veda mesajının, 6 yıldır birlikte çalıştığı mesai arkadaşları tarafından kendisi için hazırlandığını görünce gözyaşlarını tutamayan Büyükdere, arkadaşlarını yemeğe götürerek teşekkür etti.
Tüm Metin

  Haber Turu
E-5 Topkapı mevkiinde meydana gelen kazada, Nedim Akay, Murat Mermer ve Muzaffer Mermer yaralandı. Aracın arka koltuğunda oturan Muzaffer Mermer'i sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda bir erkek cesedi bulundu. 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kişinin üzerinden kimlik belgesi çıkmazken, yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu ölmüş olabileceği belirtildi.
Tüm Metin

  İstanbullular uyarıyor
Merkezefendi Mahallesi'nin yol ve kaldırımları ilgi bekliyor. Tramvayın geçtiği caddedeki kaldırımlarda yürümek imkansız. Yollarda ise göletler oluşuyor. Belediyeyi göreve çağırıyoruz. Semt sakinleri Esenkent'te elektrikler günde en az 20 kez kesiliyor. Burada 7 bin 400 konut var. Elektriklerin gidip gelmesinden aletlerimiz bozulmaya başladı. Acilen bu konuya çare bulunmasını istiyoruz.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır