kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

SIRA SENDE EVLAT

Rahmi Koç yeni yılla birlikte bayrağı oğlu Mustafa Koç'a devredip hayalini kurduğu, tekneyle dünya turuna çıkacak. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç kendini emekliye ayırmaya karar verdi. 18 yıl önce, 54 yaşındayken babası Vehbi Koç'tan görevi devralan Rahmi Koç, 2002 yılının başında koltuğunu büyük oğlu Mustafa Koç'a bırakacak. 72 yaşindaki Rahmi Koç, oğluna ABD şirketleri hariç dünyanın en büyük 800 firması sıralamasında 338'inci olan bir imparatorluk bırakıyor. Koç Topluluğu'nu yeni amacı olan dünyanın en büyük 200 şirketi arasına sokma hedefini gerçekleştirmek ise 41 yaşındaki yeni Başkan Mustafa Koç'un görevi olacak. Bu devir-teslimle Koç Holding'in tepesinde "Kartal" egemenliği sona erecek, "Kanarya" dönemi başlayacak. Zira Rahmi Koç ne kadar iddialı bir Beşiktaşlıysa, Mustafa Koç da o kadar koyu bir Fenerbahçeli. Hatta, Fenerbahçe'nin en güçlü gruplarından 1907 Derneği'nin kurucusu.
Tüm metin

'ABD'de ölüm orucuna, zorla yemek yedirme kararı'
Amerikan hükümetinin 11 Eylül sonrası terörizme karşı başlattığı mücadele çerçevesinde gözaltına alınan ve haksız yere suçlandığını belirterek açlık grevine başlayan Cibutili bir kişi için, federal savcılar, ``zorla yemek yedirme`` kararı çıkartmak amacıyla mahkemeye başvurdu.
SON DAKİKA'DA

Türkiye felç!
Türkiye karakışa teslim.. Günlerdir süren yağışlı ve soğuk hava özellikle Mersin çevresinde büyük zararlara yol açtı. Sadece bu bölgede iki kişi can verirken bir çocuk da düştüğü kanalda kayboldu. Mersin Üniversitesi Çiftlik Kampüsü yakınındaki limon bahçesi içinde taşla ördüğü küçük evinde yaşayan Cemil Kaya (26) yağış yüzünden çöken duvarın altında kalıp can verdi.
TÜRKİYE'DE

Grup terapiye başladılar
Tarihinin en büyük ekonomik sıkıntısını yaşayan Arjantin, sosyal patlamanın eşiğine geldi. Arjantin hükümetinin önce tasarruf sahiplerinin bankalardan çekebilecekleri nakit tutarını haftalık 250 dolarla sınırlaması, daha sonra kamu maaşlarını ödeyebilmek için bankalardaki 3.2 milyar dolarlık özel emeklilik fonlarına el koyması üzerine halk sokaklara döküldü.
EKONOMİ'DE

Ladin'in İmralı'sı: Tinian Adası
Pasifik Okyanusu'nda bulunan küçük Tinian adası sakinlerini büyük bir telaş sardı. Çünkü İngiliz gazeteleri ve yerel basında çıkan haberlere göre Amerikan yönetimi, 'canlı olarak' yakaladıkları takdirde Taliban lideri Molla Ömer, Usame bin Ladin ve adamlarını Tinian Adası'nda kuracağı hapishanede tutmayı planlıyor.
DÜNYA'DA

Değişim şart
ANAP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz dün akşam partisinin Bursa İl Örgütü'nce düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemek sonrası konuşan Yılmaz, Türkiye'de 2001 yılına damgasını vuran ekonomik krizin aşılmakta olduğunu söyledi.
POLİTİKA'DA

Sarı - Lacivert darbe
G.Saray takipçileriyle puan farkını açmak istiyordu, ama evdeki hesap Başkent'e uymadı. İlk dakikalarda top göstermeyen evsahibi A.Gücü, 6 ve 8. dakikalarda Kennedy ile tehlikeli geldi. Nitekim 9. dakikada da aynı futbolcu ile öne geçti. İlk yarıda tek ciddi şansı Ümit Karan'la kullanamayan Cimbom, bu 45 dakikayı tek isabetli şutla adeta çöpe attı.
SPOR'DA

Taç Türkiye'de kaldı
Ünlü organizatör Erkan Özerman'ın yönetiminde bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Best Model Of The World 2001 yarışması, dünyanın 91 ülkesinden gelen bay ve bayan mankenlerin katılımıyla muhteşem bir şova dönüştü. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan finallerde, Türkiye'yi temsil eden mankenimiz Şenay Akay ülkemize dünyanın iyi en kadın mankeni tacını kazandırdı.
MAGAZİN'DE

Part-time çalışan kadın daha mutlu
Evliliğin ilk 11 yılının en tehlikeli dönem olduğuna dikkat çeken uzmanlar tam gün çalışan çocuklu kadınların yüzde 27'sinin ilk 10 yılda boşandıklarını belirtti. Boşanma oranı hiç çalışmayan kadınlarda yüzde 16 olarak belirlenirken, hamilelik sırasında işine ara veren, doğumdan 12 ay sonra da part-time...
SAĞLIK'DA

Barış öldüğünde yanında değildim..
Ünlü sanatçı ile ilgili geçmişte çıkartılan aşk söylentilerini şiddetle yalanlayan Güdücü "Manço'nun arkasından bunlar söylendiği için ifrit oluyorum. Üç kuşak onunla büyüdü.. İnsanlar onunla aşık oldu. Tek açıklamamı Barış Bey'in cenaze töreninde yaptım, onu da kimse yayınlamadı.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,448,000 1,453,000
MARK 658,000 662,000
EURO 1,288,000 1,294,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır