kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Değişim şart
ANAP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz dün akşam partisinin Bursa İl Örgütü'nce düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemek sonrası konuşan Yılmaz, Türkiye'de 2001 yılına damgasını vuran ekonomik krizin aşılmakta olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  Sorunun da adabı var
Muhalefetin, iktidarı denetleme amacıyla "soru sorma" hakkını, her aklına geleni sorma şekline dönüştürmesi üzerine Meclis Başkanı Ömer İzgi de soruları elemeye başladı. İzgi'nin tavrından en çok, Saadet Partili Zeki Çelik etkilendi.
Tüm Metin

  "Belçika 1977'de PKK'ya 1350 adet tüfek gönderdi"
Perinçek, "PKK'ya silah gönderdiği belgelenen Belçika'nın, sözde Kürdistan Ulusal Kongresi'nin 15-19 Aralık 2001'de Brüksel'de toplanmasına izin verdiğini ve Türkiye'nin tepkisini dikkate almadığını" da söyledi. Perinçek, Belçika'nın terör örgütü PKK'ya kuruluş aşamasında 1977 yılında gönderdiği 1350 adet tüfeğin...
Tüm Metin

  TSK'dan 11 yılda 1252 ihraç
Çakmakoğlu, AKP'li Zeki Ünal'ın soru önergesini yanıtlarken, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu gereğince disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle TSK ile ilişiği kesilen subay ve astsubayların yıllara göre sayısal dağılımını verdi.
Tüm Metin

  Türkiye Demirel'siz siyasete alışamaz
Cindoruk ekliyor: Türkiye'de Demirelsiz siyaset olmaz Çünkü Demirel bir kurum. Uzun yıllar siyaset yapan adamlar kurumsallaşırlar. O artık bir misyon. Hüsamettin Cindoruk... Demirel'in Yassıada avukatı ve yol arkadaşı. Siyaseti bırakıp gitmesini bilen biri. Esprili bir politikacı olduğunu bilmeyen yok.
Tüm Metin

  Kutan"ın konvoyunda kaza: 4 yaralı
Sivrihisar yakınlarında 06 ZJP 32 plakalı otomobil yolun kaygan olması nedeniyle şarampole yuvarlandı. Kaza yapan araca yardıma giden 06 ZJL 02 plakalı otomobil de yine yolun kaygan olması nedeniyle takla attı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır