kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ladin'in İmralı'sı: Tinian Adası
Pasifik Okyanusu'nda bulunan küçük Tinian adası sakinlerini büyük bir telaş sardı. Çünkü İngiliz gazeteleri ve yerel basında çıkan haberlere göre Amerikan yönetimi, 'canlı olarak' yakaladıkları takdirde Taliban lideri Molla Ömer, Usame bin Ladin ve adamlarını Tinian Adası'nda kuracağı hapishanede tutmayı planlıyor.
Tüm Metin

  Kabil'e Türk Büyükelçi
Özdeş'in atanmasına ilişkin kararnamenin imzaya açıldığı belirtildi. Özdeş bir ay içinde Kabil'de göreve başlayacak. Halen büyükelçilik görevini vekaleten 3. Katip Ramiz Şen yürütüyor. Büyükelçi Özdeş, Libya'daki büyükelçiliği öncesinde Somali'de görev yaptı, Dışişleri Bakanlığı merkez teşkilatında, Ortadoğu ve Afrika Genel Müdürlüğü'nde de çalıştı.
Tüm Metin

  CNN'in önünü Castro açtı!
Los Angeles'taki bir toplantıda CNN'in kurucusu Ted Turner, bir içki masasında büyüyen CNN'in öyküsünü anlattı. Yıl 1982... Turner, Küba'nın başkenti Havana'da, Castro'nun misafiriydi. Akşam yemeğinden sonra ikili başbaşa kaldı. Özel Küba puroları yakıldı, içkiler açıldı. Kadehler devrildikçe Castro, Turner'a CNN'i övmeye başladı.
Tüm Metin

  Kovboy filmi gibi
Amerikan ve İngiliz medyasında günlerdir Suudi terörist Usame bin Ladin'in nereye ve nasıl kaçtığı yolunda haberler yayınlanıyor. Teröristin kaçtığı yer belli. Ancak sarp kayalıklar ve yoğun kar yağışı nedeniyle Amerikan ve İngiliz komandolarının Ladin'i ele geçirmesi güçleşiyor. İşte Amerikan CNN televizyonunun dün manşete taşıdığı haber:
Tüm Metin

  'Arafat devrilecek'
Basında çıkan haberlere göre İsrail yönetimi, dünkü saldırının ardından yapılan görüşmelerde Arafat'ın devrilmesi yolunda planları tartışmaya başladı. Hazırlanan bir plana göre, bu hafta içinde gerçekleştirilecek bir ayaklanmayla Arafat devrilebilir.
Tüm Metin

  Çıplak haber!
Şaka değil... Bulgaristan'da M-SAT adlı kablolu televizyon kanalı, yakında böyle bir haber sunumuna başlatıyor. Yaşları 18 ila 23 arası değişen 4 genç kızla anlaşan kanal yöneticileri dün "çıplak haberin" ilk provasını çektiler. "Çıplak Gerçekler" adlı 10 dakikalık haber programında, ekonomiden siyasete, dış politikadan spora kadar haberler kısa kısa sunulacak.
Tüm Metin

  Meğer Roma'yı Neron yakmamış
Bu iddiayı ortaya atan da Almanya'daki Konstanz Üniversitesi tarih profesörlerinden Gerhard Baudy... Prof. Baudy, M.S 64 yılında Roma'yı asıl yakanın Neron olmadığını ve bu söylentinin kendisine düşman olan Hıristıyan ve Yahudi gruplar tarafından çıkarıldığını söyledi.
Tüm Metin

  Pele'nin kopyası kaç gol atar
Dünyada, 'klonlama' tartışmaları hararetle sürerken, bu işe kafayı takan bilimadamları da kendi aralarında kimi koplayacaklarını seçiyorlar. Uzun uzun düşünen bilimadamları ünlü bir isimde karar kıldılar: Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Pele..
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Ameriklı Dr. Elizabeth Fox, orangutanların da eşcinsel eğilimleri olduğunu tespit etti. Bronx Hayvanat Bahçesi'nde görevli Dr. Fox, aylar süren gözlemlerinde özellikle erkek orangutanlar arasında eşcinsel ilişki belirlediklerini söyledi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır