kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Sarı - Lacivert darbe
G.Saray takipçileriyle puan farkını açmak istiyordu, ama evdeki hesap Başkent'e uymadı. İlk dakikalarda top göstermeyen evsahibi A.Gücü, 6 ve 8. dakikalarda Kennedy ile tehlikeli geldi. Nitekim 9. dakikada da aynı futbolcu ile öne geçti. İlk yarıda tek ciddi şansı Ümit Karan'la kullanamayan Cimbom, bu 45 dakikayı tek isabetli şutla adeta çöpe attı.
Tüm Metin

  Rivaldo geliyor
G.Saray Başkanı Mehmet Cansun, Bilkent Üniversitesi'ndeki panelde yöneticiler Abdürrahim Albayrak ve Osman Güneri ile birlikte ilginç açıklamalar yaptı. Cansun, Capone'nin Barcelona maçından sonra İspanyol ekibinin Brezilyalı yıldızı Rivaldo'nun evine gittiğini hatırlatarak, "Orada Rivaldo Barcelona'dan ayrılacağını söylemiş.
Tüm Metin

  Albayrak orucu unutup su içti
Başkan Mehmet Cansun'la birlikte Bilkent'teki panele katılan G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, boğazı kuruyunca oruçlu olduğunu unutup, 1 bardak suyu kafasına dikti. Daha sonra soruları yanıtlayan Albayrak, tam 1 saat sonra yaptığı hatanın farkına varıp "Ben ne yaptım.
Tüm Metin

  Rize evinde tarih yazdı
Ligde haftaya 13 ve 14. sıralarda arka arkaya giren iki Karadeniz ekibinden Rize, sahasında ağırladığı Samsunspor'u 1-0 yenerken tarihi bir başarıya da imza attı. Karşılaşmanın ilk yarısı ağırlıklı olarak orta sahada ve karşılıklı ataklarla geçti. İki ekip de yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince devre golsüz berabere kapandı.
Tüm Metin

  Beşiktaş da potaya girdi
F.Bahçe ve G.Saray'ın puan kayıplarıyla zirveye bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ta bayram var. Bir hafta içinde lider G.Saray'la puan farkını 5'e, F.Bahçe'yle de 1'e indiren siyah-beyazlılar iddialı konuşuyor. Teknik direktör Daum'un aksine, Beşiktaş'ın şampiyonluğa koşacağını iddia eden menajer Sinan Engin, "Herkes görecek, Beşiktaş zirveye oturacak" dedi.
Tüm Metin

  Aslan'ın belası
Önce polis kordonundan, sonra da inzibatların canlı engellerinden sıyrılıp girdik 19 Mayıs Stadı'na.. Telefonumla cüzdanımın cebimde olduğunu görünce, Allah'ın sevgili kullarından biri olduğuma kanaat getirdim. Çünkü onca polisin gözleri önünde yüzlerce cep telefonu ve yüklü miktarda para çalınmıştı.
Tüm Metin

  Statta 70 milletvekili
Ankara'daki soğuk hava, tribünleri vurdu. Futbolseverler 19 Mayıs Stadı'nı dolduramadı. Mücadeleyi 9 bin 94 biletli seyirci izledi, hasılat 87 milyar lira oldu. Buna karşılık Protokol Tribünü'nde ise izdiham vardı. Politikacılar ve bürokratlar karşılaşmaya büyük ilgi gösterince Protokol'de yer kalmadı.
Tüm Metin

  Denizli'nin intiharı
Kabahatin büyüğü Mustafa Denizli'de. Geçen sezon biterken "Benim bildiğim Denizli F.Bahçe'yi şampiyon yaptıktan sonra ayrılır" demiştim. F.Bahçe'deki kendisine karşı bütün unsurları bile bile görevine devam etti. Bu koşullarda başarının mümkün olmadığını göremedi.
Tüm Metin

  Yönetim dısarı renk vermiyor
Trabzon yenilgisi sonrası, yönetim Mustafa Denizli'ye destek verdi. Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapıp "Puan kayıplarında Denizli başrol oynuyor" diyen yöneticiler, medyaya çıkınca Denizli'ye toz kondurmadı.
Tüm Metin

  Yine bize hüsran
Türkiye açısından iyi geçmeyen 46.Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası, dün Yunanistan'da sona erdi. Küba, şampiyon olurken Türkiye takım halinde 14.sırada yer aldı. Yunanistan'ın Patras kentinde düzenlenen ve 4 gün süren şampiyonada Türkiye, sadece 97 kiloda Mehmet Özal ile bronz madalya kazanırken diğer güreşçilerimiz başarılı olamadı.
Tüm Metin

  Hilma'yı artık izleyemeyeceğiz
Brezilya Milli Takımı'yla birçok büyük başarıya imza atan ve güzelliğiyle de Türkiye'de dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki yıldız, kolundaki sakatlığın devam etmesi nedeniyle ülkesine döndü. Geçtiğimiz sezon İtalya'da kolundan ameliyat olan Hilma'nın bu sakatlığının bir türlü geçmemesi nedeniyle Güneş Sigorta, ondan bir türlü yararlanamadı.
Tüm Metin

  Safari out, Anatolian Ralli in
Bu konuda ilk büyük adım bu yılki Anatolian Ralli'de atıldı. Dünya Otomobil Sporları Federasyonu FIA'nın gözlemcisi Simo Lampini, yarışı izlerken hem etapları hem de Antalya'nın konumunu çok beğenmişti. Lampini'nin olumlu raporu sonrası Türkiye Otomobil ve Motor Sporları Federasyonu...
Tüm Metin

  Çok yanlızım çok!
Randevuya biraz geç kalmıştım. Nasıl biriyle karşılaşacağım konusunda çok heyecanlı ve meraklıydım. Serdar Bilgili'yi kime sorduysam "Çok karizmatiktir, ağır takılır" diyordu. Geç de kalınca açıkçası biraz ürktüm. O, çoktan kahvesini söylemişti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır