kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Devlet çadırdan çıkamadı
Marmara Bölgesi'ni yerle bir eden 17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinin üzerinden tam 2 yıl geçti. 45 saniye süren o sarsıntıda sevdiklerini kaybeden insanlar acılarını yüreklerine gömüp kendilerine yeni bir yaşam kurmaya çalışırken, devlet de evini işini kaybeden insanlar için önce çadırlar, sonra prefabrikler ve...
Tüm Metin

  5 trilyon tek kişiye çok gelir
Ancak Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen ikramiyenin 3 trilyondan 5 trilyon liraya çıkacağı duyuldu, bu da vatandaşın büyük tepkisine yol açtı. Ekonomik krizin pençesindeki vatandaş, Türkiye koşullarında bu ikramiyenin 500 milyar lira olması ve fazla sayıda insan arasında paylaşılması görüşünde birleşiyor.
Tüm Metin

  Yılmaz'ı ilk kez ağlarken gördüm
İlk kez ağladığını görmüştüm. O gece de bu türküyü söylüyordu. Yıllar sürecek ayrılığı sezmişti galiba. Bütün gece türkü söyleyip oğlumla oynadı. Gözleri acılıydı. Hep türkü söylerdi Yılmaz, ama o gece sesi her zamankinden daha dokunaklıydı sanki. Yemek yapıyordum ve ağlamamak için kendimi tutuyordum.
Tüm Metin

  Tetikçinin düşüşü
Şanlıurfa 2. Ağır Ceza Mahkemesinde gıyabında yargılanan Keleşabdioğlu için yeniden karar verildi. Mahkeme Başkanı Akar Karasu, evrakta tahrifat ve dolandırıcılık suçlarından Keleşabdioğlu'nu 16 yıl 3 ay ağır hapis ve 134 milyon para cezasına mahkum etti.
Tüm Metin

  Kar yolları kesti
Rize'nin Çayeli İlçesi'ne bağlı Karaağaç Köyü'ndeki heyelanda 8 ev toprak altında kaldı. Mahsur kalan 27 kişiyi kurtarıldı. Çamlıhemşin ve Güneysu ilçelerinde, ilk ve orta dereceli okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Trabzon'da kar yağışının etkili olduğu Tonya İlçesi'ne elektrik verilemezken, ilçenin Erikbeli Yaylası'nda mahsur...
Tüm Metin

  Pazara kapkaç timi
Oda yetkilileri, uygulamanın kısa sürede İstanbul'daki tüm pazarlarda başlatılacağını söylerken, Perşembe Pazarı'nda alışveriş yaparken özel güvenlik ekibiyle ilgili görüşlerini aldığımız Bahçelievler sakinleri, "Önce sadece yankesiciler vardı, şimdi de kapkaççılar ortaya çıktı.
Tüm Metin

  Komşular buluştu
Bütün konuklarla tek tek ilgilenip sohbet eden Sarıgül de, ülkemizin ekonomik ve sosyal açıdan zor bir dönemden geçtiği günümüzde komşuluk ilişkilerinin sağlam tutulmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İnanıyoruz ki, bu sıkıntılı süreci birbirimize destek vererek atlatacağız.
Tüm Metin

  Nasıl kıydın
Fatma Öz, Diyarbakır'ın Erimli Köyü'nde oturuyordu.. Henüz 20 yaşındaydı.. Diyarbakırlı Yaşar Ailesi, oğullarına istiyordu. Fatma'yı çok isteyen biri daha vardı. Adı Ahmet'ti.. 24 yaşındaydı Ahmet Çebi. Ölümüne seviyordu. Fatma'yla evlenmek istiyordu. Ailesini gönderip Fatma'yı istetti. Ancak Fatma'nın ailesi bu isteği nazikçe geri çevirdi.
Tüm Metin

  Eski kocasına dönemedi
Gaziantep'de oturan Songül Polat adlı genç kadın, bir süre önce eşi Şeref Güneş'ten ayrıldı. Polat, boşandıktan sonra tanıştığı Hasan Kılıçlar'a (23) aşık oldu ve İstanbul'da onunla birlikte yaşamaya başladı. Ancak zamanla iki genç arasında görüş farklılığı ortaya çıktı. Songül, geçtiğimiz hafta sevgilisi ile tartışıp, babasının yanına döndü.
Tüm Metin

  Fuhuş yapmıyor diye eşini bıçakladı
Ancak durumu ağırlaşınca genç kadın, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Daha önce de eşini ve kayınvalidesini otomobil ile ezmeye kalkıştığı öne sürülen Hüseyin Opuz savcılık tarafından serbest bırakıldı. Nahide Opuz'un Muntahar Baybur ise damadını suçlayarak "Damadım Murat isimli bir polisten söz ediyordu.
Tüm Metin

  Fransızlar acıdı
Fransız Patoes çifti Adapazarı Dernekkırı prefabrik konutlarında 1.5 yıldan beri depremzedelerle birlikte oturuyor, depremzedelerin sorunlarını çözmek için çalışıyor. Yardımsever çift, Ramazan ayının gelmesiyle Caritas isimli yardım kuruluşuyla işbirliği yaptı ve kapı kapı gezip at arabasıyla depremzedelere yardım dağıttı.
Tüm Metin

  Hırka-i Şerif izdihamı
Ramazan ayının başlamasıyla Fatih Hırka-i Şerif Camii'nde bulunan Hazreti Muhammed'e ait Hırka-i Şerif, vatandaşların ziyaretine açıldı. Ziyaret nedeniyle camiye gelen çok sayıda vatandaş, camiyi tıka basa doldurdu. Kadın erkek, genç yaşlı her yaştan Müslüman'ın yoğun bir ilgiyle ziyaret ettiği Hırka-i Şerif'e her...
Tüm Metin

  Önce dua ettiler sonra güreştiler
Eminönü Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Şenlikleri çerçevesinde direklerarasında yağlı güreş düzenlendi. Bir ilke imza atılan etkinlikte pehlivanlar hem birbirleriyle hem de kış ayazıyla mücadele etti.
Tüm Metin

  Su şebekesini açtı orucunu yaktı
Erzurum Valiliği, Özel İdare, Köy Hizmetleri ve vatandaşlar tarafından Akşar Köyü'nde bir süre önce içme su şebekesi getirilmesi için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma sonucunda, Allahuekber Dağları'nda bulunan kaynak suyu, 25 kilometrelik boru hattı döşenerek köye getirildi.
Tüm Metin

  500 ülküdaş hasret giderdi
İftar yemeğinde bir konuşma yapan İstanbul eski Ülkü Ocakları Başkanı Erdem Karakoç şöyle dedi: "Türk milliyetçisiyiz ve bizim partimiz MHP'dir. Partiye gönülden bağlıyız ama bir takım yanlışlıkları da göstermeden geçemeyiz. Tabi biz bunları MHP tek başına iktidar olana dek içimizde saklayacağız.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır