kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Emekli Holding A.Ş.
Genel Müdür Kadir Kanat'ın "Ötenazi" isteyip " Bizi kapatın, devlete yük olmaktan başka iş yapmıyoruz" dediği Sümer Holding'in son yıllarda adeta "Emekli Holding A.Ş" olarak çalıştığı ortaya çıktı. Özelleştirme İdaresi'nin, Holdinge bağlı birimlerin yöneticiliklerini "emekli olma koltuğu" şeklinde kullandığı belirlendi.
Tüm Metin

  Mumcu krizi büyüyor
Ecevit, dün katıldığı bir TV programında Mumcu'nun sözlerinin koalisyonu olumsuz etkileyip etkilemeyeceği yönündeki soru üzerine "Tabii olumlu etkilemez koalisyonu" dedi. ANAP lideri Mesut Yılmaz'la konuyu görüşmediğini belirten Ecevit, bu konuda polemiğe girmek de istemediğini belirterek şöyle dedi:
Tüm Metin

  Tibuk arabulucu oldu
Liberal Demokrat Partisi (LDP) Lideri Besim Tibuk, Çeçenistan Başbakanı Ahmed Zakayevfve Rusya Devlet Başkanı Temsilcisi Viktor Kazantsev arasında yapılacak ilk kez başlayan barış görüşmelerine katıldı. Zakayev ile Moskova' ya giden Tibuk, Çeçen- Rus sorununun politik çözümünde görüşmelere refakat ettiğini belirtti.
Tüm Metin

  Halka sorulursa Ecevit yalnız kalır
"Köy Hizmetleri'nin köylüye hizmet götürmediğini görüyoruz. Bunu söylüyoruz. Kimsenin mukaddesatlarına küfretmiyoruz. Köy Hizmetleri'nin özel idarelere bağlanması gerektiğini söylüyoruz. Ancak bunları söylerken korkunç provokasyonlarla karşılaşıyoruz.
Tüm Metin

  Taşar'ın arayıp da bulamadığı Cuma'sı
Londra seyahatinin ikinci günü Türk Büyükelçiliği'nde Bakan Taşar onuruna yemek verildi. Taşar bir ara salonlarda hızlı hızlı gezmeye başladı. "Sayın Bakan ne oldu?" sorusuna, "Cuma'yı arıyorum. Beni koruyacak ama nerede?" diyerek yanıt verdi. Üçüncü gün... Otelden fuara gidilecek Taşar yine Cuma'yı arıyor.
Tüm Metin

  Rizeli Tayyip'e 'cilveli' şarkı
AKP, propagandada kullanılacak olan ve aslen Rizeli olan Genel Başkan Erdoğan için bir Karadeniz türküsü buldu. Grup Meydan tarafından modernize edilerek seslendirilen "cilveli oy nanay da" türküsü, parti için uyarlandı. AKP'nin seçimlerde de kullanacağı şarkı tempolu bir müziğe sahip.
Tüm Metin

  Özal siyasete girmek için tam 25 kilo verdi
Siyasete girmesine ısrar ettim. Turgut Bey'in 'Siyasete girmem, ben askerlerle beraber görevden ayrılacağım' diye itirazları oldu. 'Siyaset adam yeme makinesidir. İsmet İnönü Milli Şef ilan edildiği halde, sonunda ayrılmak zorunda kaldı. Ve CHP'nin bir üyesi olarak ölmedi. Bana siyasetten bahsetme' dedi. Israr ettim.
Tüm Metin

  Köylü Bakanı sert çıktı: Mumcu köylü düşmanı
Yılmaz, "Sayın Mumcu kişilik sorunu yaşıyor. Çocukça tavırları biliniyordu ama köylü düşmanı olduğunu yeni öğrendim" dedi. Yılmaz, Mumcu'nun Turizm Bakanlığı sırasında "Bu bakanlığı kapatmak gerekir" diyerek şov yaptığını ancak daha sonra bu sözünü unutup Köy Hizmetleri'nin kapatılmasına kafayı taktığını...
Tüm Metin

  Türkiye'ye Ladin şoku
Rogozin, Devlet Bakanları Şükrü Sina Gürel ve Edip Safter Gaydalı'nın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hasan Gülay ve TBMM AGİT Başkanı Ahmet Tan ile basına kapalı görüşmeler yaptı. Rogozin'in bu görüşmelerde "Afgan ve Çeçen militanlar arasında dayanışma var.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   83
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   20
BOŞ   10
TOPLAM   550
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır