kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Fenerbahçe 24 ayar
F.Bahçe rakip ceza alanına yaklaştıkça, G.Birliği de rakip sahaya geçtiğinde kolay top kaybedince ilk devrenin yarısı adeta pozisyonsuz geçti. Sadece 9. dakikada Mustafa'nin kullandığı kornerde Rüştü'nün kaleye yönelen topu tutuşu vardı. Bunda Gençlerbirliği oyuncuları bile "İçeride mi, dışarıda mı?" tartışmasına girmedi.
Tüm Metin

  Rap-Rap sorguya
Başkan Aziz Yıldırım, dün yaptığı açıklamada bundan böyle takımı gençleştirmeye yönelik transferler yapacaklarını belirterek, "Artık 35 yaşında oyuncu almak yok. Bu takımın geleceğini düşünmeli, çağa ayak uydurmalıyız. Bundan böyle herkes F.Bahçe ile ilgili her gelişmeyi internet üzerinden öğrenebilecek"
Tüm Metin

  Boğa tuş oldu
Ligin ilk haftalarında liderliğe ortak olan İstanbulspor, üst üste 4. yenilgisini Kocaeli'de aldı. İlk yarıda yüksek toplarla hücum edip Saffet-Bekir ikilisine takılan Körfez ekibi, 14'te Ayew, 28'de de Aleks ile yakaladığı fırsatlarda Zdravkov'u geçemedi. 33'te Ayew'in attığı gol ofsayt diye sayılmadı.
Tüm Metin

  Adana darbe yaptı
9'da Volkan Arslan, K.Cüneyt'ten kaptığı topla ceza alanına çaprazdan girerken sert şutuyla Adana'yı öne geçirdi: 1-0. 25'te Hasan'ın Necati'yi düşürmesiyle kazanılan frikik atışını kullanan Volkan Öztürk, farkı ikiye çıkardı: 2-0.
Tüm Metin

  Paris'te son tango
Beşiktaş, Nihat'ın Real Sociedad'a transferini sonunda çözüyor. Real Sociedad Teknik Direktörü John Toshack'ın ısrarla istediği yıldız futbolcu için daha önce İspanyol kulübüyle prensipte anlaşan Beşiktaş, Nihat'ı ikna etmeye çalışıyordu.
Tüm Metin

  İstanbul'da işimiz çok zor
İtalyan teknik adam, G.Saray'la birlikte yer aldıkları grubun çok dengeli olduğunu vurgularken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Liverpool, Barcelona ve İstanbul'da oynayacağımız üç saha, Avrupa'nın en zorluları arasında. G.Saray taraftarları çok sıcak ve takımını sürüklüyor.
Tüm Metin

  Daum'un Baya ısrarı
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, transfer olduğundan bu yana bekleneni veremeyen Baya'dan vazgeçmiyor. Özellikle son haftalarda ağır eleştiriler alan Tunuslu futbolcu, Daum'la özel bir görüşme yaparak, "Bir türlü istediğim gibi oynayamıyorum. Yapılan eleştiriler de moralimi bozuyor" şeklinde konuştu.
Tüm Metin

  Hırslanınca golleri attı
Gol orucunu 59 gün aradan sonra, Diyarbakır'a 2 gol atıp sona erdiren G.Saraylı Ümit Karan, "Şeytanın bacağını kırdığım için çok mutluyum" dedi. Çok fazla eleştirildiğini vurgulayan yıldız oyuncu, "Hep söylüyorum, benim gol atmam G.Saray'ın başarısından daha önemli değil.
Tüm Metin

  Göztepe ağır yaralı
5. dakikada Mustafa Özkan'ın golüyle 1-0 öne geçen İzmir ekibi, Mithat'ın 37'de, Gorın'ın 45'te attığı gollere engel olamayınca, devreyi 2-1 geride bitirdi. İkinci yarıda Löebe, 89'da attığı golle sonucu ilan etti. Göztepe üst üste 7. maçında da 3 puan alamazken, 3. yenilgisini aldı
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Trabzon Sivil Toplum Örgütleri ve Trabzonspor yönetimi milli takım teknik direktörü Şenol Güneş onuruna dün bir iftar yemeği verdi. 20 yıldır Türk futboluna hizmet ettiğini ifade eden Güneş, "Affetmeyeceğim birkaç kişi var. Çünkü benim onurumla kimse oynayamaz, oynayamayacaktır da. Ben ülke menfaati için susmuşumdur.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır