kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ladin'in etrafındaki çember daralıyor
Sunday Times gazetesi de İngiliz ve Amerikan komandolarının Ladin'i kıskaca aldıklarını yazdı. Komandolar teröristin saklandığı belirlenen 80 kilometrekarelik bir alanı ablukaya aldı. İngiltere Savunma Bakanlığı yetkililerine dayandırılan habere göre, komandolar Ladin'in Pakistan'a kaçmasını önlemek için 10 gün...
Tüm Metin

  Başınıza dikkat!
Leonid meteor yağmuru bu geceden itibaren dünyayı etkisi altına alacak. Meteor yağmuru bu yıl özellikle Kuzey Amerika, Avustralya, Endonezya ve Japonya'da çıplak gözle görülebilecek. Tempel-Tuttle kuyruklu yıldızının 35 yıl sonra ilk kez dünyaya bu kadar yakın geçtiğini belirten uzmanlar, bu nedenle bu yıl ki meteor yağmurunun da hayli şiddetli olmasını bekliyorlar.
Tüm Metin

  Lenin'in kemiklerini sızlatan TV programı
Vladimir Putin-George Bush zirvesiyle Rusya tarihinde yeni bir sayfa açıldı. Ancak 11 Eylül saldırıyla hızlanan ABD-Rusya ittifakı, Rus basınında "Za Stiklom" kadar yer bulamadı. "Za Stiklom" Rus televizyonu TV 6'da yayınlanan bir programının adı. Anlamı: "Vitrinin arkasında".
Tüm Metin

  Rumsfeld'in 40 yıllık hayat okulu
Rumsfeld, baba Bush döneminde de kabinede görevliydi. Disiplinli çalışması ve "şahin" politikalarıyla bilinen Rumsfeld, "40 yıllık deneyimi sonucu" birçok kural geliştirmiş. Kuralları 8 ana başlık altında toplayan Savunma Bakanı, bir de önsöz yazmış. Rumsfeld, telif hakkını 1980'de aldığı kuralları için şöyle diyor:
Tüm Metin

  Molla Ömer'in inek aşkı
Taliban lideri Molla Ömer'in Kandahar'daki evinde geçen 2 yıl... Fransa'nın saygın gazetesi Le Monde, Molla Ömer'in yaptırdığı 8 ev, bir cami ve çok sayıda tünel inşaatında çalışan inşaat işçisiyle geniş bir röportaj yayınladı. Muhammed Şerif adlı bu inşaat işçisi, tam 2 yıl Molla Ömer'in evlerinin inşaatında çalıştı...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Ladin'in Afgan havayolları Ariana ve sempatizanların bağışladığı uçaklarla kendisine filo kurduğu açıklandı. Los Angeles Times gazetesinin haberine göre, terörist ilk uçağını 1992'de ABD ordusundan aldı. Taliban'ın 1996 yılında iktidarı ele geçirmesinden sonra ise Ariana'nın uçakları Ladin'in emrine verildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır