kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Zordaki fabrikaya yabancı umudu
NTV'de canlı yayına çıkarak, ekonomideki son gelişmeler ile Türkiye'nin iç ve dış politikasını değerlendiren Başbakan Bülent Ecevit, yabancı sermayeyi Türkiye'ye çekecek önlemlerin önümüzdeki iki üç hafta içinde alınacağını açıkladı.
Tüm Metin

  Devleti küçültecektik
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, SABAH'ta Mehmet Tezkan ve İlker Sarıer'in köşelerinde yer alan, başbakanlığı dönemine ait SSK ile ilgili bilgilerin gerçekleri yansıtmadığını belirtti. Demirel, yaptığı yazılı açıklamada şu hususlara dikkat çekti:
Tüm Metin

  Turizm komşuyla başlar
2010'da 40 milyon turist ve 30 milyar dolar turizm geliri hedefine ulaşmak için düğmeye basan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, yeni döneme hızlı başladı. Son olarak ABD'nin Türkiye'yi ikinci derecede tehlikeli bölge ilan etmesiyle iyice tehlikeye giren ABD, Kanada ve Japonya gibi uzak bölgelerin turist açığı komşu ülkelerle kapatılacak.
Tüm Metin

  '10 milyar doları çarçur etmeyelim'
Türkiye'nin bunu çok iyi değerlendirmesi gerek. Çözüm kaynaktaymış gibi geliyor ama asıl çözüm üretimde. Türkiye her 6 ayda bir ek kaynakla yürümesi gereken bir ülke değil. Bu şubat ayındaki çöküntüyü gidermek açısından yararlı olacak
Tüm Metin

  O'Neill: IMF krizi önceden görmeli
"Global ekonominin güçlendirilmesi IMF'nin en önemli hedeflerinden biri olmalı" diyen ABD Hazine Bakanı, söyle devam etti: "Terörist eylemler IMF'nin reform çabalarını engellememesi gerekiyor. Para, vergi ve kur politikalarının yanı sıra mali pazar politikaların ele alınması şart.
Tüm Metin

  Ek dış kaynağın hayati önemi var
Hazine, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na, kamu finansmanı ile ilgili 10 yıllık seyri gösteren tablosu ek dış kaynağın da zorunlu olduğunu gözler önüne serdi. 1990 yılında ortalama 15.8 ay vade ile iç borçlanmaya giden Türkiye, 1999'da ise ortalama faiz ortalaması yüzde 108.4 oldu.
Tüm Metin

  Sahte para internette yakalanıyor
Eline geçen paranın sahte olduğundan şüphelen kişilerin Emniyet Müdürlüğü'nün www.iem.gov.tr adlı internet sitesinde bulunan Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü linkini tıklaması yeterli. Sahte olduğundan şüphe duyulan Türk Lirası, dolar veya markın cinsinin ve seri..
Tüm Metin

  Karnımız nasıl doyacak!
2002 yılına damgasını vuracak iki yaman çelişki var karşımızda. İlki, reel sektörle ilgili. Bunun en çarpıcı özeti, IMF ile Odalar Birliği'nin teması sırasında görüldü. "Üretimin ve istihdamın önünü açacak önlemler olmadan bu programı uygulayacak toplumsal taban bulamazsınız!"
Tüm Metin

  15 milyarlık Fabia Sedan Türkiye yollarına çıktı
Yüce Auto, Skoda'nın iki yeni modelini daha Türkiye yollarına çıkardı. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında satışına başlanan Fabia hactcback'ten sonra sedan ve station wagon versiyonları olan Fabia Sedan ve Fabia Combi Türk tüketicilerin beğenisine sunuldu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır