kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  10 yılın acısını çıkarıyor
Hülya Koçyiğit, 10 yıllık bir sessizlikten sonra tekrar setlere döndü ve şimdilerde çok heyecanlı. Yeni filmi "Şellale" sinema severler ile buluşuyor. O da 10 yılın özlemini gideriyor. Filminin gala gecesinde hayli kilo vermiş ve yenilemiş fiziğiyle dikkat çeken sanatçı, artık yeni projelere de daha sıcak bakıyor...
Tüm Metin

  Şebnem'den umutluyuz
Mankenler dün başlayan ve 3 gün sürecek yarışmada zarafet, sunum ve sempatileriyle juriye kendilerini beğendirmeye çalışıyor. Avrupa'nın en büyük manken ajanslarından Ford Model tarafından düzenlenen yarışmaya 50 ülke katılıyor.
Tüm Metin

  H&M'in yeni modeli Bridget Fonda
Oscar ödüllü Henry Fonda'nın torunu, Peter Fonda'nın kızı ve Jane Fonda'nın da yeğeni olan 37 yaşındaki aktris H&M'nin şimdiye kadar çalıştığı en yaşlı model unvanını da kazandı. Geçen yıl Claudia Schiffer'in seksi pozlarını kullanan ve bunun için de yoğun eleştirilere neden olan firma bu yıl daha olgun göründüğü için...
Tüm Metin

  21 günde 8 kilo verecek
75 kilo iken 87 kiloya çıktığını söyleyen Şenol İpek, özellikle sevgilisi Yüksel Ak'ın isteği üzerine kilolarından kurtulmayı kafaya koymuş. Kıto Man ile düz bir karına sahip olacağını söyleyen İpek, "21 günde 8 kilo vereceğim söyleniyor. Bu hapları kullanırken spor ve diyet de yapmayacağım.
Tüm Metin

  EX aşkına geri döndü
Ayrı oldukları dönemde adı Mehmet Ali Erbil, Tarkan ve son olarak da manken Şiyar ile anılan Piriler ve Tolga Önce geçtiğimiz günlerde bir davette aşk tazelediler. Birbirlerini sıkı sıkı sarılan aşıklar, "Biz birbirimizi çok seviyoruz. Ayrı kalmaya daha fazla dayanamadık.
Tüm Metin

  Reyting Hamdi rekor canavarı
İlgi ve beğeniyle izlenen komedi programı 'Reyting Hamdi' cumartesi gecesi de bir rekora daha imza attı. Önceki gece izleyenlerle buluşan 'Reyting Hamdi', 11.9 izlenme oranı, 21.7 izlenme payı ile tüm kanallar arasında en çok izlenen üç program arasında yer aldı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır