kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün iletişim bakımından yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Çıkmayı düşündüğünüz gezilerin ertelenmesi veya beklediğiniz haberlerin gelmemesi canınızı sıkabilir. Randevularınız konusunda aşırı temkinli davranabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Eviniz ve güvenliğinizle ilgli problemleri gözünüzde fazlasıyla büyütebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizden size destek olmalarını bekleyebilir fakat onlarla tartışma eğilimi gözterebilirsiniz. Olumsuz etkilenmemek için sorununuzu paylaşın.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ailevi ve toplumsal ilişkilerinizde fazlasıyla mantıklı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Söylemek istediklerinizi içinize atma eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün iş yaşamınızda planlı davranarak arzu ettiğiniz gelişmeleri sağlayabilirsiniz. .Sağlığınız konusnda bazı sorunların gündeme gelmesi mümkün.. Yaşadığınız mekanları düzenleme konusunda güçlük çekebilir ve fazla yüklenebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Karşıt burcunuz Boğada gerçekleşecek olan Dolunayın Neptünle sert açısı bugün ikili ilişkileriniz konusunda değişken bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fakat bu durumu rekabetçi davranışlardan kaçınarak lehinize çevirebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İlişkilerinizdeki değişken sevgi anlayışınız sizi negatif etkileyebilir. . Duygusal bakımdan kendinizi baskılama ve içinize atma eğiliminizi aşmalısınız. Bu gün ortaklaşa çalışımaların sonuçlarını alabilir fakat bu durumdan memnun kalmayabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün size yeni bir iş daha iyi şartlar ve farklı bir çevre cazip gelebilir. . Yeni konulalarla ilgilenmek için iyi bir zamandasınız. Fakat karalarınızı almadan önce iyi düşünmeli ve ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Karşıt burcunuzdaki Neptünün Boğadaki Dolunayla oluşturduğu gerilimli açı otoritelerle anlaşma zorluğu çekebileceğinize işaret ediyor Çalışma arkadaşlarınız size destek olarak sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirler.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
İçsel gerilimlerinizin sizi bir miktar huzursuz edebileceği gözleniyor. Bu gün sezgilerinizin güçlenebileceği gözlenirken bazen sıkılgan bir yapı sergileyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlük çekişiniz sevgi ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir..


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Burcunuzun yöneticisinin Dolunay durumunda bulunması ve sert açıları varolan ilişkilerinizin seyrini negatif etkileyebilir.Yine de iş arkadaşlarınızın çalışkanlığınızı ve disiplinli yapınızı çok takdir edebilecekleri bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bu gün burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay size ciddi fakat girişimci bir yapı kazandırıyor. Fakat Ayın Neptünle sert açısı çalışma temponuzu aşırı yüksek tutarak sağlığınızı etkilememeye meyilli olabileceğinizi belirtiyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Dolunayın durumu parasal yatırımlarınızda çok dikkatli olmalısınız gerektiğini vurguluyor. Yanlış bir adım uzun süren pişmanlıklara zemin hazırlayabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Ani masraflar bütçenizi dengelemekte güçlük yaratır.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır