kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Rota Kürşat'a döndü

Fatih Akyel'i Mallorca bonservissiz vermedi. Tolga için de G.Birliği en son 600 bin dolara inince, Galatasaray Rizeli stoperi gündemine aldı

Tolga beklemede
Galatasaray'da üst üste gelen sakatlıklar yüzünden büyük sıkıntı yaşanan savunmaya takviye için arayışlar devam ediyor. Mallorca'nın 3 milyon dolar istediği Fatih Akyel için yönetim bonservis bedeli ödemeye yanaşmayınca bu transfer kesin olarak suya düştü. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Tolga için istediği 600 bin dolar da yönetim kurulu tarafından fazla bulundu. Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu öğrenilen Tolga'nın Gençlerbirliği tarafından kadrodışı bırakıldığı için İzmir'e gittiği ve antrenmanlarını burada sürdürdüğü öğrenildi.

Albayrak görüşecek
Fatih ve Tolga'nın transferlerinde yaşanan gelişmeler üzerine sarı-kırmızılılar gözlerini yeniden Rizesporlu Kürşat'a çevirdiler. Genç futbolcu, daha önce de sarı-kırmızılıların gündemine gelmiş ve yönetici Abdülrahim Albayrak vasıtasıyla Rizespor yönetimi ile görüşme yapılmıştı. Albayrak, bu transfer için Karadeniz ekibinin kapısını bir kez daha çalacak ve bonservis bedelinde anlaşma sağlanırsa Kürşat'ın transferinin bu ay içinde bitirilmesine çalışılacak.

YAŞAR YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır