kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tarihi çağrı!

"Geçmişle, gelecekle kafa yormayalım. Fatih Terim'in Milan'da yaşadıkları hepimizi üzdü, ama bunları bir kenara koyalım. Artık herkes Milli Takım'a konsantre olsun."

Artık gerisayım başladı
Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avusturya ile oynayacağımız play-off maçları için geri sayım başlamışken kamuoyuna çağrıda bulundu: "Sadece önümüzdeki 90 dakikayı düşünüyoruz. Herkes böyle yapsın. Geçmiştekileri ve gelecektekileri şimdilik unutalım. Bunlara kafa yormayalım. Fatih Terim'in Milan'da yaşadıkları hepimizi üzdü. Ama bunu da bir kenara koyalım. Artık herkes Milli Takım'a konsantre olsun. Teknik heyetimiz, idarecilerimiz, futbolcularımız bunun bilincinde. Ama bu yetmeyebilir. Herkes böyle davranmalı."

"Rövanşı alacağız"
Dünya Kupası finallerine katılma hakkını elde etmiş gibi program yaptıklarını belirten Güneş, "Kura çekiminden, hazırlık maçlarına, hazırlık turnuvalarına kadar hepsinin programları hazır. Biz, finallere gideceğimize inanıyoruz. Tek eksiğimiz bunu resmileştirmek. Dünya Kupası elemelerinde iki kez kaybettiğimiz Avusturya'dan rövanşı alacağız. Viyana'dan güzel bir sonuçla ayrılacağız. Finali ve şöleni de İstanbul'da yaşayacağız. Neredeyse yarım asrı bulan özleme son vereceğiz" diye konuştu.

"Birimiz hepimiz için"
Takımda kaleci Ömer'in dışında sakat futbolcunun bulunmadığını ifade eden Güneş, "Diğer oyuncularımızın hepsi oynamaya hazır. Ömer de bizimle Viyana'da. Orada 26 oyuncum da aynı duyguları paylaşacak; birimiz hepimiz için oynayacak" dedi. Lejyonerlerin durumuna da değinen Milli Takım'ın teknik patronu, "İngiltere'dekiler çok iyi form tuttu. Alpay ve Tugay'ın istikrarı bizim sağlıklı karar vermemizi sağlıyor. Hakan'ın maç eksiği var. Fakat neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Kendini bu maça çok iyi hazırladığını, çok formda olduğunu gördük" ifadesini kullandı.

FATİH DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır