kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Şifo geliyor Şifo

Mehmet Özdilek, teknik direktörlük kariyeri için nefes almadan çalışıyor. Dil eğitimini sürdüren Şifo, M.United'da antrenörlük eğitimine başlayacak

Cambridge'e geçecek
Görkemli jübile töreninin ardından İngiltere'ye giden ve teknik direktörlük kariyeri için çalışan Mehmet Özdilek (Şifo), Manchester United Kulübü'nde antrenörlük eğitimi almaya hazırlanıyor. Şu anda Birmingham'da bulunan ve dil kursuna devam eden Şifo, dil eğitiminin ikinci bölümünü Cambridge'de yapacak. Cambridge'deki çalışmalarının ardından Manchester'a geçecek olan Şifo'nun, burada Manchester United Kulübü bünyesinde teknik direktörlük eğitimi alacağı öğrenildi.

İstanbul'a geliyor
Manchester'daki programın ardından, son durak, İngiltere Futbol Federasyonu'nun resmi kurslarına kayıt olacak. Şifo burada futbolcu psikolojisi ve motivasyonu, taraftar ve medya ile ilişkiler gibi konularda da eğitim alacak. 14 Kasım'da İstanbul'a gelerek 5 gün kalacak Şifo, burada Kalite Derneği'nin düzenleyeceği uluslararası bir toplantıda konuşmacı olarak yer alacak, ardından bir ödül töreni için İzmir'e geçecek; 18 Kasım'da da İngiltere'ye dönecek.

VOLKAN ÜSTÜYILDIZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır