kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Şakacıyı fena şakaladılar

Milletvekillerini 'Hükümet istifa etti' diyerek 'şakalayan' Şakacı Çetin Çiftçi, kendisine yapılan şakayı kaldıramadı ve çekimi terk etti

KENDİ TUZAĞINA DÜŞTÜ
İlginç kamera şakalarıyla insanları eğlendiren 'Şakacı' programının yapımcısı Çetin Çiftçi, kendisine yapılan şakayı kaldıramadı. Milletvekili ve bakanlara 'Hükümet istifa etti' diyerek şaka yapan Çiftçi, program yaptığı Kanal 7 muhabirlerinin tuzağına düştü. Sivil polis kılığına giren muhabirler, 'Şakacı' ekibinin çekim yapmasına izin vermedi. Yapılan şakayı kaldıramayan Çiftçi'nin çok sinirlendiği öğrenildi. Çiftçi'nin programını yayından kaldıracağı iddia edildi.

PROGRAM DEVAM EDECEK
Kendilerine sivil polis süsü vereren muhabirler "Burada çekim yapamazsınız" diyerek çekimi durdurdular. Muhabirleri polis zanneden Şakacı ekibi çekimi yarıda bıraktı. Ancak sonra kendisinin de bir şakaya kurban gittiğini öğrenen Çiftçi çok sinirlendi. Binlerce insan 'şakalayan' Çiftçi, SABAH'ın sorularını yanıtlarken çok şaşırdığını kabul etti. "Bana şaka yapıldığı zaman ses getirmeli" diyen Çiftçi, programı yayından kaldıracağı haberini de yalanladı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır