kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Güzide kovulunca Nefise kraliçe oldu

Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde podyuma çıkan Güzide Duran, Mayruk defilesinden kovuldu. Yeni kraliçe ise Nefise Karatay
Ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un bugün yapılacak olan "2023'e Hikayeler" adlı defile dizisinin beşincisi "Nerede Kalmıştık" daha gerçekleşmeden olay oldu. Yıldırım Mayruk'un bir önceki defilesi Deniz Akkaya'nın da katılımıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Fakat daha sonra Mayruk ve Akkaya yollarını ayırmışlardı.

YENİ AKKAYA DERKEN...
Bunun üzerine de Akkaya jübilesini Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde yaptı. Mayruk da defilesinde Akkaya'nın yerine başmanken olarak Güzide Duran'ı aldı kadrosuna ve yeni bir Akkaya yaratmak için kolları sıvadı. Ancak Duran'ın Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde yer alması tüm planları altüst etti. Mayruk'un yardımcısı Barbaros Şansal, Duran'ı arayarak, "Eğer Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde yer alırsan bizim defileye çıkmayacaksın" dedi.

"BEN SÖZÜMÜ TUTTUM"
Ne yapacağını şaşıran Duran, Abazoğlu'na verdiği sözde durmaya karar verdi ve Mayruk defilesinden iki gün önce yapılan Abazoğlu defilesine çıktı. Ve ardından da bu şok gelişme yaşandı ve Yıldırım Mayruk Güzide'yi kadrosundan çıkardı. Ancak iki taraf da bu gelişmeyi farklı yorumluyor. Mayruk; "Kıyafetler uymadı" derken Güzide "Bu son gün mü belli olur" diyerek tepkisini dile getiriyor. Anlaşılan podyum dünyasındaki 'kağıt bebek kavgası' içine modacıları da alarak şiddetini artıracak.

ŞALVAR DA VAR TRANSPARAN DA
* Hiçbir mankenin kendisine 'hayır' diyemediğini belirten Yıldırım Mayruk'un defilesinde 21'inci yüzyılın başında çağdaş, global ve alımlı Türk kadının yeni formatı sorgulanacak.

* Swissotel'de düzenlenecek defile 10 Kasım'da Mayruk'un doğduğu şehir Bursa'da, Orhan Gazi Rotarack Derneği yararına tekrarlanacak.

* Şalvardan transparana uzanan bir yelpazenin sunulacağı defilede Mayruk fazla transparan kullanmasıyla ilgili eleştirilere "Ben giyilebilir dekolte yapıyorum" cevabını veriyor.

* Defileyi 700 davetli, 198 basın mensubu izleyecek. Birçok ünlü konuğun katılacağı defilenin en büyük sürprizi ise "Paris'te Son Tango" filminin yıldızı Maria Schneider.

* Koleksiyonda mor, bordo, kırmızı, pembe, yeşil, gece mavisi, lacivert, kahve ve bej renkleri hakim.

* Nefise Karatay'ın yanısıra kadroda Sema Şimşek Hakkı, Begüm Kütük, Esra Eron, Rebecca Ayoko, Swetlana Corbier, Mam Kewe ve Elena Wedernikova da podyuma çıkacak.

* Defilenin tüm geliri, Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na ve Çekül'e bağışlanacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır