kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Deniz'e ateş püskürdüler

Deniz Akkaya'nın "Mesleğimi onlar yüzünden bırakıyorum. Dedikodulardan bıktım; artık herkes sussun ve kendi işini yapsın" sözlerine podyumlardan sert tepki geldi. Deniz'in eleştiri oklarından nasiplerini alan mankenler, Akkaya'ya ateş püskürdü.

DEMET ŞENER: Hiç üstüme alınmadım
"Deniz'in söyledikleri beni ilgilendirmiyor ve hiç de üstüme alınmıyorum. Benim de bu camiayla bir işim kalmadı artık. O yüzden Deniz'e cevap vermeme gerek de yok. Onu hiçbir zaman muhatabım olarak kabul etmedim ve etmeyeceğim."

AYŞE HATUN: DÜZEYSİZLİK

Benim adımı kullanmasın!
Miyadı dolmuş bir insanla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Deniz bir daha benim ismimi telaffuz etmesin. Reklam yapacak çok isim var; lütfen bir daha benim adımı kullanmasın. Her üç ayda bir ismimi kullanmasından çok rahatsızlık duyuyorum. Düzeysiz insanların yapacağı bu tarz tartışmalarda yerimin olmadığını düşünüyorum. Ve Deniz'i düzeysizliği ile başbaşa bırakıyorum.

EMİNE ÜN: O ÇOK DEĞİŞTİ

Az böreğini yemedi annemin
Onun mankenliği bırakmasının bana ne bir faydası var, ne de bir zararı. Hiçbir şekilde Deniz'le benim bir kötü diyaloğum olmadı. Unutmasın ki, benim evime girmiş, annemin yaptığı börekleri yemiş bir insandır. Yeni Best Model seçilmişti o zamanlar. Ama şimdi anladım ki insanlar çok değişiyor.

EBRU DESTAN: ÇOK KOMİK

Ciddiye bile almıyorum
Deniz kişilik erozyonuna uğramış bir kadın. Düşüncelerini baz almıyorum. Kişi kendinden bilir işi. Söyledikleri çok komik... Ona saygı duymuyorum. O yüzden Deniz Akkaya'yı ciddiye bile almıyorum. Benim onun için söylediğim herşey doğrudur. Çevremde bir sürü dostum var, ama o yapayalnız bir kadın. O sadece gazetelerdeki bir resimden ibaret.

Esin ÖVET



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır