kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

100 Namuslu milletvekili aranıyor

Evet 100 namuslu,vatanını ve mensubu olduğu milletini seven milletvekili aranıyor. Bunların hepsimi kör ve sağır?Bu nasıl vicdan,nasıl insanlık?Aklı selim olan herkes biliyor ki,bu hükümet giderse,ülke olarak rahat bir nefes alırız.Asıl krizin ve ülkenin önünü tıkayan bu hükümet olduğunu,mevcut milletvekillerinden başka herkes biliyor.Ankara,bu ülkenin sırtında bir kambur olmuş.Tüm arsızlık ve hayasızlıkları göze alarak hala kendilerini vekil sanan beyinsizler,biz olmazsak ülke batar zırvasını yüksek sesle seslendiriyorlar.Bilmiyorlar ki,dün bu akıl yoksunu insanlar mı vardı ki bu gün bunlar olmadan ülke batsın.Bunların hepsi şarlatan.Yaptıkları hiçbir şey yok.Utanmadan televizyonlara çıkıp,falanca kuruluş bize yardım sözü verdi,falanca kuruluş şu kadar para gönderecek gibi haya ve mantıktan yoksun laflar edip,bizleri televizyonlar ımızın başında da rahat bırakmıyorlar.Bunların başka işi yok mu? Bu hayasızlıklarını sergilemek zorundalar mı? Bunların hepsi bostan korkuluğu mu? Ya siz görsel ve yazılı basın kuruluşları,sabahın köründen başlayıp "ŞOK,ŞOK... Ana haber bülteninde bizi izleyin...haberleriniz nereye gitti.Bu rezaleti görmüyor musunuz? Bu vatan hepimizin.Batarsak hep birlikte batarız.Unutmayın ki,ne sizin ne de bizim başka ülkemiz yok.Yurt dışına kaçmakla kurtulacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.En azından vicdanınız sizi mahkum eder.Açlık,sefalet ve yoksulluk çekilmez oldu bu ülkede.Sizler hala dünyaya akıl (!) verecek tarzda hem de kendinizi gülünç duruma düşürerek manşetler atıyorsunuz.Ekranlarda Dünya haritası önünde Afganistan'a nasıl kara harekatı yapılır komedisini oynuyorsunuz.Gülünç kaçıyorsunuz beyler gülünç.Halk,sizlerden ülkenin gerçek gündemine dönmenizi bekliyor.Bırakın kara harekatını harita başında,harekatın gerçek sahipleri olan ülkelerin basını yapsın.Sizler yapınca gülünç kaçıyor.

Madem,ülkemizi IMF ve Dünya Bankası yönetecek idiyse,sizlere ne ihtiyacımız var.ABD'nin bilmem ne müsteşarı gelip,Ostim'deki esnafımın dertleriyle ilgilenecekse,sizin gibi akılsızlara neden maaş ödüyoruz.Maaşınızı da az gördünüz ya.Sanki bir marifetiniz varmış gibi.

Vatandaş olarak diyorum ki;

Defolup gidin başımızdan.Yeter kanımızı emdiğiniz.Bizleri kendi halimize bırakın.15 milyar alan hazine müsteşarları istemiyoruz.Ankara'nın tüm bürokratlarını istemiyoruz.

ANKARA'SIZ BU ÜLKE DAHA İYİ İDARE EDİLİR.

Yükünüzü taşıyamıyoruz.Sizin gibi haysiyet fukaralarını sırtımızda taşıyacak gücümüz kalmadı.

100 milletvekili aradık,onu da bulamadık.Yok birinizin bir diğerinden farkı.

Bayram GÖKÇEK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır