kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Liderler

Siyasette Lider olarak kimleri görmek istersiniz isimli anketiniz TARAFLI ve Gerçeği yansıtmıyan bir anket olmuş. Sizin saydıklarınızdan başka isim yokmu Türkiyede ?

Bize.(en azından ben ) Siyaset te varlık gösterememiş,sadece ve sadece belli bir kesimin Borazancı başı görevini yüklenmiş,basiretsiz,dünya gerçeklerinden habersiz,bırakın ekonomiyi ekonominin en basit kurallarından habersiz sadece din'i kullanarak OY avcılığı yapan isimler yerine aklı başında , ne konuştuğunu bilen,ilerisi için ümit veren isimler görmek isterdik.

Türkiye de Besim Tibuk gibi isimler varken Kasımpaşa kabadayısı olmaktan ileri gidemiyen ve gidemiyecek olan Tayyip Erdoğan gibi bir isim beni son derece rahatsız ediyor. EĞER bir gün Tayyip Erdoğan bu ülkeye Başbakan olmak gibi bir konuma gelirse Türk vatandaşlığından feragat etmek boynumun borcu olsun..

Ama Bu MİLLET aklı olmadığından sadece ve sadece kısır bir döngü içerisinde kendi çıkarlarını ve kendisi gibi düşünen kimselerin çokarlarını dile getiren kimselere oy vermeye devam edecektir.

Reaya olmaktan kurtulamıyacağımıza göre ( genlerimize işlemiş maalesef ) eğitim düzeyimiz yükselmedikçe ( ki bu imkansız ) bu sistem böyle gelmiş böyle gider diyeceğiz anlaşılan.

İki asır sonra Atatürkün dediği gibi '' Muasır medeniyetlerin üzerine çıkacağız.'' Elbette çıkacağız çünki O muasır medeniyetlerin temsilcileri bu Dünya üzerinde değil başka dünyalarda yerleşmiş olacaklar. Bu dünya da bize kalacağı için rahatlıkla ''muasır medeniyetlerin üzeri ne çıkmış olacağız. Bu kadar yeter. Saygılarımla

Ertuğrul ÖZKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır