kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Mehmetçiğiin kanını kaç dolara sattınız?

Üç maymunları oynayan bu hükümet,sonunda mehmetçiğin kanını satacak kadar,akli melekelerini yitirdi.Bir gün daha hükümette kalmak için yaptıkları bu iğrenç pazarlık sonucu,Türk Askerini Afganistan'a gönderdiler.01/11/2001 Tarihli yani,asker gönderme kararının alındığı güne bakın.Dolar düşüyor,borsa yükseliyor.Artık vatandaş ta anladı ki bu hükümet,vatan evladının kanını sattı.Birkaç gün sonra yeşil dolarlar gelecek diye ; Bunlar yanıldıklarını anlayacaklar fakat,iş işten geçmiş olacak.ABD hiçbir zaman Türkiye'nin ayakları üzerinde durmasını istemez.Az çok tarihi bilen biri,bunun böyle olduğunu bilir.

Aklını ekmek peynirle yiyen sözde stratejist güruhuna şunu söylemek isterim.11 Eylül'ün hemen ertesinde,Filistin devleti kurulmalıdır diyen ABD,bu gün İsrail'in kınanmasına dahi razı olmuyor.O ABD ki tüm dünyanın jandarmalığını yapma gibi bir üstünlüğü var.Ve de,dünya ülkelerinin çoğunu,halktan kopuk yöneticileri vasıtasıyla,kendi yörüngesine koymuştur.Türkiye gibi akli melekelerden yoksun idarecilerin,idare ettiklerini sanan ülkelere,bırakın dolar vermeyi,üstelik kendi masrafını (Körfez işgalinde olduğu gibi) akılsız idarecilerin yönettiği ülkelerin sırtına vurur.Bu gerçeği bilmemek için,kör,sağır ve dilsiz olmak lazım.

Başta hükümet üyeleri olmak üzere tüm milletvekillerine soruyorum. Mehmetçiğin kanını kaç dolara sattınız? Bu evlatlarımızın kan bedeli ne zaman gelecek? Bu dolarlar geldiği zaman ülke krizden çıkacak mı? Tüm bu onursuzlukları içinize SİNDİREBİLİYOR musunuz?

Eğer,ABD yeşil dolar sözü vermeseydi,gene de Asker gönderecek miydiniz? Şayet,ABD istemezse sizler,hasta ve şuurunu yitirmiş bir insanı hala başbakan diye orada bekletir miydiniz? Terörün dini olmadığına göre,bu hükümetin estirdiği terörü de Afganistan'daki terörle aynı kefeye koyuyor musunuz? % alkın desteği kalmayan bir hükümet,sizce işgalci ve terörist değil mi?

Bayram GÖKÇEK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır