kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KISA KISA KISA

Sahayı kutsadı
İngiliz 3. Ligi'ndeki Oxford United futbol kulübü, sahasında oynadığı 17 maçın ancak dördünü kazanınca, kulüp yönetimi "uğursuzluğu" defedebilmek için çareyi piskoposa başvurmakta buldu. Oxford piskosposu sırtında cüppesiyle yeşil sahaya gelerek orta yuvarlağa kutsanmış su serpti ve kötü ruhları dularla kovaladı. Piskopos, "İyi sonuç için top artık futbolcularda" dedi.

Gönül ferman dinlemiyor
İngiltere'deki Bournemouth Oceanarium sualtı parkındaki bir akvaryumda yaşayan minik sandıkbalığı, yalnızlık yüzünden girdiği depresyondan kurtuldu. Zara benzeyen sandıkbalığını yalnızlıktan kurtarmak için akvaryuma plastik bir zar atan park yetkilileri, amaçlarına ulaştı. Zara kur yapmaya başlayan sandıkbalığı artık vaktinin çoğunu onun etrafında 'volta atarak' geçiriyor.

Danimarka'da Türk'e evlilik yasağı geliyor
Danimarka'da genel seçimin favorisi Liberal Parti, iktidara gelir gelmez yapacağı ilk icraatı açıkladı: Danimarka vatandaşı olan Türk, Somali ve Iraklılar'ın kendi ülkelerinden biriyle evlenip onu Danimarka'ya getirmesini engellemek! Liberallerin sözcüsü Birthe Roenn Hornbech "Yabancı bile olsa bu ülkenin vatandaşı olan kişiler eşlerini Danimarka'da bulup burada evlenmeli" dedi. Liberaller'in en büyük destekçisi de "Müslümanlar'a sınırları kapatalım" fikrini ortaya atan Halk Partisi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır