kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Monica Clinton'ın peşini bırakmıyor

Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky, Clinton'ın ilanla bayan stajyer aradığı Columbia Üniversitesi'nde psikoloji okumaya başladı
Bill Clinton'la yaşadığı aşk macerasıyla adını bütün dünyaya duyuran Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky tekrar okullu oldu. Hem de Clinton'ın ilanlarla stajyer öğrenci aradığı Columbia Üniversitesi'nde. Chicago Sun-Times gazetesinin dedikodu yazarı Michael Sneed'in haberine göre, Monica Columbia Üniversitesi psikoloji bölümüne kaydını yaptırdı. Dersleri çok kötü olan Monica şu sıralar sınıfta kalmamak için yoğun çaba sarfediyor.

Monica'nın Columbia Üniversitesi'nde okuduğunun ortaya çıkmasının ardından akıllara Clinton'ın stajyer ilanını bu okula vermesinin bir tesadüften mi ibaret olduğu soruları geldi. Monica'nın stajyer ilanına başvuruda bulunup bulunmadığı öğrenilemedi. Eski First Leydi Hillary Clinton da eşinin Monica'nın da öğrencisi olduğu Columbia Üniversitesi'nde stajyer araması konusunda ne düşündüğü yönündeki sorulara ısrarla yanıt vermedi.

Clinton, okul panolarına asılan ilanında telefonlara bakacak, bilgisayara kayıtları girecek, Clinton'ın programını düzenleyecek ve eski başkana şahsi işlerinde bile yardım edecek bayan stajyerler aradığını duyurmuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır