Et suyunu tencereye koyun, kaynayınca pirinç ve salçayı ilave edin. Kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin. Unu yağla kavurun, pişen çorbaya yavaş yavaş ilave edin. Kıyılmış maydanoz, karabiber ve nane koyarak servis yapın.
Malzemeler
* 4 su bardağı et suyu
* 1 çay bardağı pirinç
* 1 çorba kaşığı salça
* 2 çorba kaşığı un
* 2 çorba kaşığı margarin
* Tuz
* Karabiber
* Nane
* Kıyılmış maydanoz
Yayın tarihi: 13 Şubat 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/13/gny/haber,D800F0A3AF414563AFBE12F4A33BFC41.html
Tüm hakları saklıdır.