1su bardağı sütle krem şantiyi mikserle çırpın. Servis tabağına bir kaşık krem şanti koyun. Üzerine 1 adet kağıt helva yerleştirin. Kağıt helvanın üzerine kakaolu fındık kreması sürün. Üzerine bir adet kağıt helva daha koyun. Kağıt helvalar bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. En üstteki kağıt helvanın üzerini ve pastanın kenarlarını kalan krem şantiyle kaplayın. Bir gece dolapta bekletin. Üzerini fındıklı krokan ve reçel taneleri ile süsleyerek servis yapın.
Malzemeler
* 4 adet kağıt helva
* 1 adet kakolu fındık kreması
* 1 paket krem şanti
* 1 su bardağı süt
* 1 paket fındıklı krokan
Yayın tarihi: 13 Şubat 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/13/gny/haber,0529F4AA77804C74B4E9A0983D10F12E.html
Tüm hakları saklıdır.