Her yerden müdavimleri var
Laz Dürümcü'de hamsi dürümün yanı sıra Adana, Urfa, ciğer dürüm, hamsi tava ve çeşitli kebap çeşitleri de bulunuyor. Emine teyzenin elinden çıkan karalahana çorbası, hamsili pilav ve kuru fasulye ise en beğenilen lezzetlerin başında geliyor. Hatta sırf Emine teyzenin yaptığı karalahana çorbasını içmek, hamsili pilavını yemek için kilometrelerce yol kat ederek Kocamustafapaşa'ya gelenler bile var. Emine teyzeye yemeklerinin sırrını sorduğumuzda; "Tabii kendime ait sırlarım var ama bunları söylemem olmaz, değil mi?" cevabını alıyoruz. Haftanın her günü 11.00-24.00 saatleri arasında açık olan Laz Dürümcü'de fiyatlar da çok uygun. Örneğin hamsi dürüm 2 YTL'ye satılıyor. Fiyatına bakıp da dürümün küçücük bir şey olduğunu da sanmayın. Önünüze içi bol hamsi ve garnitürle doldurulmuş upuzun bir dürüm geliyor. Restoranın müdavimlerini ise ağırlıklı olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi doktorları, öğrencileri ve Can Kaya'nın öğretmen arkadaşları oluşturuyor.
|