kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Geç kalan alan

Avrupa Ligi darbeli Efes Pilsen, F.Bahçe karşısına temkinli çıktı. Ancak Murat Özgül'ün Olympiakos koçu Zauras'ın oyun planını ve maç sonrası sözlerini hiç dinlemediği belli oldu. Çünkü o, Efes Pilsen'in yumuşak karnının alan savunmasında yattığını söylüyordu. Murat da zone savunma yaptı. Ama 33-13'le Efes Pilsen ilk periyotta 20 sayı farkı yakaladıktan sonra.

Zaten Efes, 1. ve 3. periyotlarda yakaladığı 20 sayılık farkın kredisini bütün maç boyunca kullandı. Efes Pilsen'li oyuncular arasında güzel bir işbölümü yapılmıştı. Kerem, Mrsiç'i kilitlerken Brown bütün dış atışları yapıyordu.

F.Bahçe, zone'da doğru rakamı bir türlü bulamadı. 3. periyotta 1-3-1 zone yaparak pota dibinde Kambala'ya oyun imkanı sağladılar. Ve F.Bahçe bütün maç boyunca sistemi oturtamadı.

Maçın son periyodu, adeta Erdal Bibo ile Efes Pilsen'in bir hesaplaşması şeklinde geçti. Bütün doğru atışları bulan Bibo, yıllarca kenarda orturtulmanın hesabını Efes'ten soruyor gibiydi.

Fenerbahçe yönetiminin maça gösterdiği ilgiyi seyirci de gösteriyor olsaydı, Kanarya belki de tüm maç boyunca daha dirençli olabilirdi. Ama sarı-lacivertlilerin soluğu Efes Pilsen'e yetmedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır