kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Günaydın Daum

Türkiye'de kriz var diyoruz. Aslında yok. Kriz gelip geçici bir olaydır. Artık böyle yaşayacağız. En az 10 yıl. Bu olay herşeyi vurduğu gibi takımları da vurdu. Rıza istifa ediyor, sonra geri alıp, "2 maçlık daha devam" diyor. Bir teknik adam bunu söyledi mi, hemen onu görevden alacaksın. Yenisini bulamıyorsan devre sonuna kadar birinle idare edeceksin. Yoksa dünkü Göztepe gibi olursun.

Daum da aynı şekilde kıvırtıyor. Ama onun yanında futboldan anlayan birisi var. Aynı Daum, sağ tarafta oynatmaya mecbur olduğu Khlestov'u yeni yeni görmeye başlıyor. Ali Eren'i yavaş yavaş, defanstaki ağır ikili Ahmet Yıldırım-Ronaldo'nun yanına monte etmeye çalışıyor. Artık Tümer'siz olmayacağını anlamaya başlıyor. Aslında siz iplerin tamamını Daum'a bıraksanız o daha neler yapacak ama hem Türkiye'de hem Beşiktaş'ta para yok! Zaten bazı şeyleri(!) yapamazsa da bırakıp gidecek.

Myhre'ye ne oldu?
Beşiktaş'ın bu yıl oynadığı en rahat maç. Bir takım 90 dakika oynar da rakip kalede bir tek tehlike yaratmaz mı? Şimdiye kadar hiç görmemiştim, dün gece gördüm. Bu takım Göztepe'ydi.

Şimdi Myhre'yi dikkatle izleyeceğim. Hakikaten sakatlandı mı, yoksa yılbaşı tatiline mi gidecek?...Göreceğiz.

Göztepe seyircisi, "Futbolcular sahtekâr en büyük taraftar" diyor. Hayır, itirazım var. Hiçbir futbolcu sahtekâr olmaz. Ama sen ikinci ligden çıkan takımın kadrosundan 5 kişiyi birden sebepsiz yere kapının önüne koyarsan, yeni aldıkların da haliyle tekmeye kafayı sokmazlar. Tribündeki Göztepe seyircisi, sahadaki takımından daha fazla enerji sarfedip, yoruldu.

Yalnız Göztepe seyircisi unutmasın: Takımlarının rakibi Beşiktaş değil. Sarı-kırmızılılar kümede kalırlarsa bu başarı olur. Tabi futbol federasyonu müsaade ederse! Murat Ilgaz hayatının en rahat maçlarından birini yönetti. Yalnız bir pozisyona takıldım. Herhalde 83. dakikadaydı. Ahmet Dursun'un kafayla attığı bir gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Bülent Yavuz... Eğer Ronaldo'nun F.Bahçe'ye attığı 1. gol ofsayt değilse, bu gol de ofsayt değil. Yok eğer bu ofsayt ise o da ofsayt. Yani yardımcı hakemlerden bir tanesi hatalı, ama hangisi? Yoksa sen mi hata yapıyorsun? Hem de göstere göstere. Şimdi senin bu konudaki açıklamalarını bekliyorum. Açıklasan da açıklamasan da Kale Arkası'nda bu iki görüntüyü ekrana getireceğim. Hem de senin sesinle.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır