kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bayram tebriği

Beşiktaş fırtınası devam ediyor... Kartal doludizgin, önüne geleni deviriyor. Bu kez işi çok çabuk bitirdi; 22 dakikada 3 gol ve sonra piknik keyfi. Biraz pas, biraz gol, biraz şov. Kolay, çok kolay oldu. Göztepe neye uğradığını anlayamadı, teslim bayrağını hemen çekti. Direnemedi bile. Boynunu büktü, sessizce Kartal resitalini seyretti.

Tümer'i Şeref Kürsüsü'ne alıyorum. Bu çocuk gol için yaratılmış. Atıyor, attırıyor, maç kazandırıyor. Bu tip adamlar benim için özeldir. Başımın üstünde taşırım. Her antrenör için böyle olmalı. Hey gidi hey... Biz durmadan, "Tümer, Tümer" dedikçe, Daum bu Tümer'i haftalarca kulübede oturttu. Baya inadı yüzünden puanlar bol keseden dağıtıldı. Neyse ki, tren kaçmadan dönüş yaptı. Baya dedik... Bu oyuncu son iki maçta kıpırdamaya başladı. Aslında teknik kapasitesi oldukça iyi. Biraz daha güçlenirse, Beşiktaş, Baya ve Tümer ile gol yollarına çok kolay girer.

Hâlâ 2 transfer gerek
Skor Beşiktaş açısından muhteşem. Gol yollarında zorlanma yok. Bunun yanısıra defans bloğunun her hafta olgunlaşması ilerisi için daha da umut verici. Geri dörtlü müthiş oynuyor. Özellikle Ronaldo-Ahmet Yıldırım ikilisi harika. Bu ikili oyunu geriden nefis başlatıyorlar, ayaklarından boş top çıkmıyor, kafaları hep havada. Beşiktaş çok uyumlu bir ikili yakaladı. Daum geç de olsa gerçeği gördü. Ahmet Yıldırım'ı Ronaldo'nun yanına koyarak kaleyi garanti altına aldı. İki oyuncu sırayla ataklara katılıyor. Amaçları en kestirme yoldan Beşiktaş'ı karşı kaleye taşımak.

Tayfur emniyet sübabı. Defanstan ileri çıkan arkadaşının yerini kontrol ediyor. Ali Eren ve İbrahim her rakip atakta aslanlar gibi çarpışıyor. Kademe dört dörtlük. Khlestov ve Bayram da hazırkıta. Geri dörtlünün her an emrindeler. Myhre kapı gibi maşallah. Ama zavallı dün kalesinde üşüdü. Nerede o eski perişan defans, nerede bugünkü sapasağlam görüntü. 3-4 hafta önce yediğinden fazlasını atamadın mı, puanlar uçup gidiyordu. Şimdi rakip futbolcuların Beşiktaş ceza alanına girmesi bile büyük olay. Beşiktaş toparlandı. Son Gaziantep maçını da kazasız atlatırsa işler daha da yoluna girer. Ancak yine ısrarla belirtiyorum, zirve için iki kaliteli oyuncunun transferi şart.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır