kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bayram televizyonu

Biliyorum, bu ekonomik krizde, eskiden olduğu gibi avuç dolusu para saçıp, yeri yerinden oynatacak bayram eğlencesi hazırlayacak gücü yok televizyonların. Ama şunu pekala yapabilirlerdi gibime geliyor.

Her kanalın elinde ekrana geldiği gün seyirci rekorları kıran dizileri var. Bayram için neden gününü değiştirmezler bu dizilerin, neden bayram ekranına almazlar?

Bayram gecelerinde gülmek ister seyirci... Kanallar neden kahkaha yüklü komedi programlarını bayram gecelerine çekmezler?

Yine her kanal show programları yayınlar... Yılda iki kez, Ramazan ve Kurban'da, neden onları Bayram ekranına koymazlar?

Sinemalarda gişe rekoru kırmış bir filmi neden Bayram gecelerinde oynatmazlar. Örnekleri çoğaltmak mümkün.

Böyle yapsalar fena mı olurdu? "Dadı", "Tatlı Hayat", "Yeni Hayat", "Aşkım Aşkım", "Yılan Hikayesi", "Ruhsar", "Bizimkiler", "Mahallenin Muhtarları", kısaca sevdiğiniz dizilerin yeni bölümleri üç bayram gecesinden birine çekilseydi, bayram gecelerimiz daha bir renklenmez miydi?

"Olacak Okadar" var Cumaları gösterilen, "Hamdi Alkan TV" var Cumartesi yayına verilen; üç bayram gecesinden birinde ekrana getirilse, içine bayramlık espriler serpiştirilse, kahkaha dozu biraz artırılsa, iyi olmaz mıydı?

Gelelim yıldız showlara. "İbo Show" neden Cuma değil de bugün veya yarın yayınlanmaz? "Hülya Avşar Show", "İki Kere Kiki", "Ebru Gündeş ile İkinci Hayat" neden bayram ekranına çekilmez?

Bu bayram geçti, inşallah Kurban'a.

Nice mutlu bayramlara.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır