kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Genç hemşirenin morfinli intiharı
Kadıköy İçerenköy Evren Sitesi sakinleri dün gece esrarengiz bir intihar olayı ile sarsıldı. A Blok 39 numarada oturan 24 yaşındaki hemşire Sibel Aslan, evinde ölü bulundu. Aslan'ın koluna yüksek dozda morfin enjekte ederek canına kıydığı bildirildi. Acı olay, hastanedeki arkadaşlarının Sibel Aslan'a telefon etmesiyle ortaya çıktı.
Tüm Metin

  Kadın polisin cinneti
Tünceli'de Revan Kırsever adlı bayan polis, kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sırasında üzerine kaynar su döken kocasına kurşun yağdırdı. Çeşitli yerlerinden 7 kurşun yarası alan M.Cesur Kırsever olay yerinde can verdi. Revan Kırveser (18) ve M.Cesur Kırsever, Tunceli'de tanışıp birbirlerine aşık oldular. Ancak İskenderunlu olan Revan'ın ailesi bu ilişkiye karşı çıktı.
Tüm Metin

  İntihar için tam dört kez çatıya çıktı!
Her defasında güvenlik güçlerini alarma geçiren ve daha sonra ikna edilen Hüseyin Gürses, son olarak Gazipaşa Bulvarı'nda, Vali Konağı'nın karşısındaki 7 katlı Celal Kodal Apartmanı'nın çatısına çıktı. Gürses, olay yerine gelen güvenlik güçlerine, Vali Oğuz Kağan Köksal ile görüşmek istediğini söyledi.
Tüm Metin

  Kasetler emin ellerde
Sosyete fotoğrafçısı olarak bilinen Fevzi Hakan Kütükçüoğlu'nun, stüdyosunun soyunma odasına gizli kamera yerleştirdiği ve çekim yaptıran genç kızların giyinip soyunurken görüntülerini kaydettiği bir tesadüf sonucunda manken Emine Ün tarafından ortaya çıkarılmıştı. Olaya, emniyet el koymuştu.
Tüm Metin

  Murat Demirel ziyaretçin var
Egebank davasının geçen Cuma günü yapılan duruşmasında tahliye olan ve özgürlüğüne kavuşan Ayşenur Esenler Demirel, dün eşi Murat Demirel'i ziyarete gitti. Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'ne dün saat 11.50 sıralarında gelen Ayşenur Esenler'e iki otomobil, üç koruma ve iki bayan eşlik etti.
Tüm Metin

  Bebeğini kucağına alamadı
Samsun'da yaklaşık üç ay önce, 9 aylık hamile Nuray Aksoy doğum sancıları tutunca eşi Murat Aksoy tarafından SSK Hastanesi'ne götürüldü. Burada, Aksoy'a bir iğne yapıp, evine gönderdiler. İddiaya göre de serviste doktor yoktu. Ancak genç kadın daha da ağırlaşınca eşi tarafından yeniden aynı hastaneye götürüldü. Genç kadın bu kez doğum servisine gönderildi.
Tüm Metin

  Rize'yi sel aldı
Rize'de üç gündür süren yağmur nedeniyle meydana gelen heyelan faciaya neden oldu. Heyelan sonucu ölenlerin sayısı 6'ya yükselirken, kayıp olan 4 kişiden birinin sağ bulunması sevinç yarattı. Güneysu ilçesinde heyelan yüzünden yıkılan çay fabrikasında 1'i yaralı 21 kişi kurtarıldı.
Tüm Metin

  Gırgır yasak oldu Ada balık doldu!
Adalar Belediye Başkanı Coşkun Özden'in 2 yıl önce dile getirdiği önerinin Kaymakamlık tarafından hayata geçirilip, Fenerbahçe-Kınalıada ile Pendik-Büyükada arasında trol ve gırgırla avlanma yasağı konması, balık bolluğu yarattı.
Tüm Metin

  Astsubayın kredi intikamı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bankalardan kredi alamayan astsubay üstçavuş Murat Zencirli, içip içip kafayı bulduktan sonra gece yarısı bölüğündeki 6 ere bankaları kurşunlattı. Üsçavuşun öfkesinden 11 banka şubesi ile 8 işyeri nasibini alırken, sadece kredi vermeyi kabul eden Vakıfbank dehşet gecesini hasarsız atlattı.
Tüm Metin

  DGM dolandırıcılıktan ağır cezaya gönderdi
20 sigorta şirketini sahte kaza tutanaklarıyla dolandırdıkları iddiasıyla DGM'de çete suçundan yargılanan 35'i trafik polisi 41 kişi hakkında "çete"den beraat, "dolandırıcılık"tan görevsizlik kararı verildi. İstanbul 6 Numaralı DGM'de görülen davanın duruşmasına 24 tutuklu sanık katıldı. Duruşmada, sanıklar hakkında cürüm işlemek amacıyla çete kurmak suçundan beraat kararı verildi.
Tüm Metin

  Korku filmi gibi!
TRT Müzik Dairesi uzmanlarından İbrahim Ekmekçi (53), çok sevdiği annesi Sabiha Ekmekçi'yi tedavi gördüğü GATA'da 1998'de kaybetti. Sabiha Ekmekçi'nin ölümünü kabullenemeyen Ekmekçi, annesi mezarından çıkartıp iyileştirebileceği saplantısına kapıldı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır