kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  TÜRSAB Başkanlığı'na Ulusoy yeniden seçildi
Önceki gün Ankara'da 15. Olağan Genel Kurul'la birlikte yapılan seçimlerde oldukça büyük bir çekişme yaşandı. Çünkü TÜRSAB tarihinde ilk defa 7 adayın listesinin yarıştığı bir seçim gerçekleştirildi. Bu nedenle sayım sayım işlemi bütün gece devam etti. Ve dün TÜRSAB'ı 2 yıl daha idare edecek yeni yönetim açıklandı.
Tüm Metin

  Bankacılık ödülü Yapı Kredi'nin
Turkish Bank'ın genç bankacı ve finans çalışanlarını yeni ürünler geliştirmek konusunda teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmada birincilik ödülü Yapı Kredi Bankası'na verildi. Selçuk Tamer, Ali Bahadır Minibaş ve Semir Güreyip'in öncülüğünde gerçekleştirilen "Merkezileştirme Projesi" jüri tarafından en başarılı proje olarak gösterildi.
Tüm Metin

  Madeni 1 milyonluklar geliyor!
Talep olmadığı için piyasaya yeni 25 binlik madeni para vermeyi durduran, sadece 50 ve 100 bin liralıkların basımına devam eden Darphane ve Damga Matbaası, kullanımdaki madeni para miktarının en az 4 ya da 5 çeşit olması görüşünde. Bu nedenle, 25 bin liraların da bir süre sonra piyasadan çekilmesiyle ikiye düşecek olan madeni paraların yanına yeni değerdeki paraların gelmesi isteniyor.
Tüm Metin

  Otokar ve Karsan'dan ihracat atağı
İki otomotiv şirketi Karsan ve Otokar şimdiden önümüzdeki yıl için ihracat siparişleri aldı. Karsan, önümüzdeki yılın şubat ve temmuz aylarında gerçekleşecek ihracat için Partner modelinin dört farklı versiyonunu üretecek ve Avrupa'ya dağıtılmak üzere doğrudan Peugeot Fransa'ya satacak.
Tüm Metin

  Manipülatörü SPK affetmiyor
SPK ile aralarında ünlü spekülatörlerin de bulunduğu yasaklıları yeniden karşı karşıya getiren olay aslında oldukça yeni. Öykü özetle şöyle: SPK, Karındeşen Jack olarak bilinen Fahrettin Göllü'ye 1997 yılında manipülasyon yaptığı gerekçesiyle işlem yasağı getirir ve hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunur.
Tüm Metin

  Uçakla birlikte borsalar da düştü
11 Eylül'de yaşanan saldırıyı hatıralarında canlandıran borsacılar, dün yaşanan facianın da bir terörist saldırı sonucu oluştuğuna yönelik şüphelerle satışa geçti. Haberin duyulmasıyla birlikte New York, Londra, Paris gibi büyük borsalar anında yüzde 2'ye yakın değer kaybetti. Euro karşısında 0.892 civarında bulunan dolar ise ilk tepki ile 0.75 cent gerileyerek 0.90'nın üzerine çıktı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır