kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

DEHŞET KENTİ

New York'ta yolcu uçağının havalandıktan hemen sonra 255 kişiyle yere çakılması, 11 Eylül korkularını hortlattı. Ama bu kez terör değil kaza çıktı. Airbus tipi uçak Türkler'in de yaşadığı Queens semtinde evlerin üstüne düştü. American Airlines'a bağlı A300-600 tipi Airbus uçağı 246 yolcu ve 9 mürettebatıyla Kennedy Havaalanı'ndan kalktıktan dört dakika sonra patlamayla sarsıldı. Önce sağ kanattaki motor koptu, ardından uçak binalara çarptı, ortalık cehenneme döndü. New York'ta hemen olağanüstü hal ilan edildi, itfaiyeciler facia bölgesine koşarken terör saldırısı ihtimaline karşılık havaalanları, istasyonlar, tüneller kapatıldı. Savaş uçakları devriye uçuşlarına başladı.
Tüm metin

Genç hemşirenin morfinli intiharı
Kadıköy İçerenköy Evren Sitesi sakinleri dün gece esrarengiz bir intihar olayı ile sarsıldı. A Blok 39 numarada oturan 24 yaşındaki hemşire Sibel Aslan, evinde ölü bulundu. Aslan'ın koluna yüksek dozda morfin enjekte ederek canına kıydığı bildirildi. Acı olay, hastanedeki arkadaşlarının Sibel Aslan'a telefon etmesiyle ortaya çıktı.
TÜRKİYE sayfasında

TÜRSAB Başkanlığı'na Ulusoy yeniden seçildi
Önceki gün Ankara'da 15. Olağan Genel Kurul'la birlikte yapılan seçimlerde oldukça büyük bir çekişme yaşandı. Çünkü TÜRSAB tarihinde ilk defa 7 adayın listesinin yarıştığı bir seçim gerçekleştirildi. Bu nedenle sayım sayım işlemi bütün gece devam etti. Ve dün TÜRSAB'ı 2 yıl daha idare edecek yeni yönetim açıklandı.
EKONOMİ sayfasında

Uçağı görünce pencereden atladım
Uçak havalandıktan kısa süre sonra sağ kanadında bir patlama oldu. Motorun yere düştüğünü gördüm. Uçak kendi çevresinde daireler çizmeye başladı. Döne döne alçalmaya başladı. Sonra burunüstü evlerin üzerine düştü. Yerde sürüklenerek binalara çarptı. Daha sonra korkunç bir gürültüyle alev aldı....
DÜNYA sayfasında

Konuşması yarıda kaldı
Dışişleri Bakanı İsmail Cem, Birleşmiş Milletler Güvenlik Toplantısı'na katılmak için New York'taydı. Üstelik konuşma sırası dün sabah saatlerinde Cem'e gelmişti. Gündemi yoğundu. Terörle mücadele, Afganistan harekatı ve Kıbrıs sorununu dile getirecekti. Ancak kürsüye çıkmadan kısa bir süre önce New York'ta uçak kazası meydana geldi.
POLİTİKA sayfasında

İmparator'a Ağar freni!
Fatih Terim'i, en azından 30 yıldır tanırım. G.Saray'daki ilk günlerinden itibaren yakın ilişkimiz oldu. 6 yıl aynı takımda oynadık. Hatta kamplarda onunla aynı odalarda kalırdık. Dolayısıyla Milan'ın Fatih'e attığı kazık en fazla beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Bu konuyla ilgili olarak milli maç için gittiğim Viyana'da çok ilginç bir şey öğrendim.
SPOR sayfasında

İyi ki doğdun komik adam
Kemal Sunal 57'nci doğum gününde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen özel bir törenle anıldı. Haldun Dormen'in düzenlediği anma gecesine katılan Sunal dostlarını, kapıda Kemal Sunal'ın eşi Gül Hanım ile oğlu Ali ve kızı Ezo karşıladı.
MAGAZİN sayfasında

Güzel kadın uyuşturur!
ABD'nin köklü bilim kurumu Massachusetts Institute of Technology bünyesinde yapılan araştırmada, güzel bir kadın gören erkek beyninin, yemek yedikten ya da ''uyuşturucu kullandıktan sonra'' alınan hazla aynı doğrultuda bir haz aldığı bildirildi.
SAĞLIK sayfasında

Dayak atıp üste para istediler!
İşte Alman adaleti: 250 bin mark (175 milyar lira ) tazminat isteyen işadamlarına 600'er mark (400 milyon lira) reva görüldü. Üstüne de avukat masraflarını yüklediler. Onlar "olağan şüpheliler"... Halil Yurtkuran, Ercüment Cengiz, Haluk Balkaya, Ali Akman ve Fahri Öner... 5 Türk işadamı...
MELODİ sayfasında



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,553,000 1,563,000
MARK 708,000 712,000
EURO 1,386,000 1,392,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır