kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İmparator'a Ağar freni!
Fatih Terim'i, en azından 30 yıldır tanırım. G.Saray'daki ilk günlerinden itibaren yakın ilişkimiz oldu. 6 yıl aynı takımda oynadık. Hatta kamplarda onunla aynı odalarda kalırdık. Dolayısıyla Milan'ın Fatih'e attığı kazık en fazla beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Bu konuyla ilgili olarak milli maç için gittiğim Viyana'da çok ilginç bir şey öğrendim.
Tüm Metin

  Demirören: Bilgili yoksa ben adayım
Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören, mart ayındaki kongrede başkanlığa aday olması için Serdar Bilgili'nin devam etmemesi gerektiğini söyledi. Myhre ile Fevzi'nin imza töreninden sonra konuşan Demirören "Ben göreve Serdar Bilgili ile birlikte geldim. O devam ettiği sürece de yanında olacağım.
Tüm Metin

  Bilgili istifa etsin!
Beşiktaş'ta geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan olaylı Divan Kurulu toplantısında başlayan savaş karşılıklı açıklamalarla devam ediyor. Yönetimin önceki gün yaptığı "Divan Kurulu ağırlığını ve tarafsızlığını kaybetmiştir" açıklamasına dün toplanan Divan Kurulu'ndan zehir zemberek yanıt geldi.
Tüm Metin

  Aaa... Oved Samandıra'da
F.Bahçe'nin geçen hafta PAF takımı ile oynadığı maçta denenen ve bu nedenle kulübü Macabi Tel Aviv tarafından 4 hafta disiplin cezası verilen Oved, önceki gece İstanbul'a geldi. Kulübünden aldığı ceza nedeniyle İsrail Ümit Milli Takımı'nın maçında da forma giyemeyen Oved'in Maccabi Tel Aviv tarafından İsrail'de alıkonulduğu iddia edilmişti.
Tüm Metin

  İlk 8'e kalırız
Yaklaşık yarım asırlık Dünya Kupası finalleri hasretine son vermek için 2002 elemelerine başlayan Milli Takım'ın ilk golü Moldova'ya karşı Okan'dan gelmişti. Son olarak Viyana'da play-off ilk maçında Avusturya'ya golümüze imzayı koydu yıldız futbolcu.
Tüm Metin

  Güneş: Tahriklere hiç kapılmadan savaşacağız
Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası Finalleri yolundaki son engel olan Avusturya ile oynanacak ikinci baraj maçında başarı reçetesini açıkladı: Tahriklere kapılmamak. Şenol Güneş, "Viyana'dan avantajlı döndük. Kendi seyircimiz önünde final vizesini resmen alacağız" ifadesini kullandı.
Tüm Metin

  Fatih imzaya kaldı
G.Saray, sezon başında İspanya'nın Mallorca takımına verdiği defans oyuncusu Fatih Akyel'e Avusturya maçı sonrasında kavuşuyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler, bir süredir İspanya'da rahatsız olan ve dönmek isteyen futbolcuyla tüm şartlarda anlaşma sağladıktan sonra Mallorca ile temas kurdu.
Tüm Metin

  Fleurquin çıkmazı
G.Saray'ın Uruguaylı futbolcusu Fleurquin, milli takımına giderse, Diyarbakır, Roma ve Samsun karşılaşmalarında sarı-kırmızılı formayı giyemeyecek. Uruguay Milli Takımı'nın, Dünya Kupası elemelerinde yarın Arjantin'le oynayacağı maçın sonucuna göre, grubunda 5. olup baraja kalma ihtimali var.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır