kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İyi ki doğdun komik adam
Kemal Sunal 57'nci doğum gününde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen özel bir törenle anıldı. Haldun Dormen'in düzenlediği anma gecesine katılan Sunal dostlarını, kapıda Kemal Sunal'ın eşi Gül Hanım ile oğlu Ali ve kızı Ezo karşıladı.
Tüm Metin

  En güzel saçlı kadın
Milyonlarca dergi okurundan gelen oylar sonucunda 2001 yılında istikrarı bozmadan en güzel saça sahip olan kadının Kate Moss olduğu açıklandı. Moss'u Brad Pitt'in eşi Jennifer Aniston izlerken, üçüncü Kate Hudson oldu. Ünlü aktör Johnny Depp'ten ayrıldıktan sonra sesi soluğu kesilen Moss, saçlarını artık daha çok sevdiğini açıkladı.
Tüm Metin

  Süt dişlerini mezata çıkardı
10 Aralık'taki açık artırmada 64 yaşındaki aktörün bebeklik dişleri ve azı dişi de satışa sunulacak. Dişleri artırmaya çıkartırken yeteri kadar talep olmayacağını düşündüğünü söyleyen müzayede evinin yöneticisi Peter Newby, dişin gördüğü ilgi kaşısında şaşırdığını belirtti.
Tüm Metin

  Meğer damat patronuymuş
Yıllardır tanışmalarına rağmen kısa bir süre önce aralarında duygusal elektriklenme başlayan çift, bir ay önce duygularını birbirlerine açmışlar. Meltem Cumbul'un sevgilisi Şevket Gözalan'ın ayrılmasından sonra onun yerine Universal'in Türkiye sorumlusu olan Süha Yavuz 38 yaşında.
Tüm Metin

  Gözü yüksekte
Hollywood'un birçok ünlü prodüktörünün peşinden koştuğu Arcieri, "Uzun uzun düşünmek ve çok iyi bir seçim yapmak zorundayım. Doğru yerden başlayabilirsem kısa bir zamanda Hollywood'un aranılan isimleri arasına girebilirim" diyor.
Tüm Metin

  Güzel beyinliyi seçin lütfen
Güzellik yarışmalarının sayısı arttıkça yarışmacıların kalitesi de yükseldi. Bir zamanlar güzellerin kaşına gözüne, boyuna posuna, bir de genel kültürüne bakılırdı. "Güzel seçilirsem dünyadaki aç çocuklar için çalışacağım" gibisinden parlak sözler de prim yapardı. Şimdi bunlar yetmiyor. Hem organizatörler hem de jüri daha fazlasını istiyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır